Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Dalsze losy Bezimiennego...
Arthas:
...że wyśle razem z Bezimiennym i jego kompanami małą grupkę ludzi, chwilę po tych słowach Bezimienny...
Nefarius:
... poczuł potrzebe porozmawiać o królu z Miltenem. Po rozmowie dowiedział się, iż król zwiał z kontynentu na ...
Ciern:
...wyspę znajdującą się kilka kilometrów od wschodniego brzegu warrantu zamiszkiwanego przez ludzi północy którzy wyemigrowali z kontynentu...
michas:
.....głowa zaczęła się powiększać i wybychnęła. Szaman się zdziwił i dopiero teraz zorientował się, że nie ma jednego składniku, którym powinien posypać zwój, a mianowicie....
Ret Sam:
było to "Czarne Ziele". Bezimienny bardzo się zdenerował, wyciągnął miecz z pochwy i jednym ciosem zabił szamana. Następnie...
Ja, oraz nie tylko ja (chodzi o moderatorów), uważam, że temat ten powinien zostać zamknięty. Nie służy on niczemu, jak tylko na nabijaniu postów. - [Boba Fett]
Eh...ty najchętniej zamknął byś wszystko...tylko wtedy nie byłoby gdzie pisać.
Zostaną wprowadzone nowe reguły post składający się mniej niż z 30 wyrazów będą usuwane...powtarzam wyrazów.
- IsentoR
Nie wszystko. Ale nie tylko ja sądzę, że ten temat powinno się zamknąć. - [Boba Fett]
Jestem za zamknięciem (Saturn)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej