Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ognisty ÂŁuk i?
Melkor:
Magiczna kusza jest w grobowcu Quarhodrona w Jarkendarze, a magiczny łuk jest za zniszczonym mostem obok domu strażników umarłych (żeby się tam dostać trzeba znać akrobatykę czyli mieć ponad 90 zręczności) oczywiście też w Jarkendarze. Amunicji nie da sie dokupić.
Farvan:
Sorry za spam ale nie tylko można dostać się po magiczny łuk używając akrobatyki można także skoczyć z cypla(?) nad zarwanym mostem ,można także zamienić się w jakiegoś dużego stwora proponował bym cieniostwora ,ja często używam napojów/roślin dających speeda też pomagają. Oczywiście przed tym kaskaderskim popisem należy się zapisać bo jeden błąd = śmierć. Magicznego łuku strzegą 2 strażnicy kamienni. A i proponował bym nauczyć się otwierania zamków bo będzie tam kilka ciekawych rzeczy (kurde odbiegam od tematu ale swoje wyjaśniłem ). A magiczna kusza będzie w miejscu do którego musimy iść więc dowiesz się z biegiem misji. ( lekki spam ale jakoś trzeba zarabiać i nabijać posty )
Paweł Mag Innosa:
Masz rację ja też widziałem ten ognisty łuk i ogniste strszały i tam też była skrzynia, udało mi się ją otworzyć nie pamiętam co tam było ale chyba było tam z 15 ognistych strzał i chyba coś jeszcze. Rafalos890 magiczna kłusza jest w Jarkendarze w grobowcu Quachodrona na zachodzie i kilka magicznych bełtów, a jeśli chodzi czy można je kupić to raczej nie, a łuk to sam nie wim gdzie on jest.
Pozdrawiam
Vassili:
ognisty łuk zauważyłem jak byłem u dextera, a magiczny łuk to do niego wpadłem przez przypadek. Do każdego z nich są kufry ze strzałami. Jest może ognista kusza? ;]
KAT:
W skrzyni są ogniste strzały. Niestety nie jest ich dużo..........
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej