Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
"Latanie"
Garon:
W G2 wciskało się f8 i się latało, w G3 wciskam f8 to podskoczy metr w górę i siedzi, jeśli wcisnę ctrl+f8 to siedzi krócej, jeśli na kogoś patrze i wcisne ctrl to mi się takie dziwne rzeczy pojawiają na ekranie, dużo liter i cyfr, w dodatku często to działa jak "O", zamieniam się ciałem, ale nic nie mogę zrobić, plz o szybką odpowiedź, bo chce pozwiedzać niedostępne śmiertelnikom miejsca.
Respev:
Przeciez G3 to zupełnie inny silnik gry, więc jak ty chcesz używać kodów z G2?
Garon:
Tam było coś takiego to tylko się pytam czy tu też tak można, kod może być inny, ja się tylko pytam czy się da.
Onar:
Ja wiem jak to zrobić. Jeżeli zmieniłeś folder gothic3.ini to wystarczy wcisnąć ctrl+h ale trzeba powoli opadać bo można sie zabić.
P.S Aha i nie lataj za wysoko bo ja tak leciałem do gory aż do nieba i potem wyjść nie mogłem.
szczotex:
Ale jak wejść w inną postać?? w poprzednich G wystarczyło samo "O" a teraz trzeba jeszcze ctrl wciskać ale ctrl+O nie działa, może jest jakas inna kombinacja klawiszy??
PZDR szczotex
PS Właśnie dowiedziałem się jak "wchodzić"(bez skojarzeń) w inne postacie, otóż gdy mamy już marvin i mozemy wejść w konsole kierujemy na jakiegoś NPC i wciskamy CTRL i F jednocześnie, ale jest to dość upośledzone ponieważ możemy tylko chodzić tą postacią(dosłownie tylko chodzić, nawet biegac niemożna), a nie jak w G2 robic wszystko co robiliśmy bezimiennym, jeżeli ktoś odkrył jakiś inny sposób to niech pisze.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej