Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Edycja Kolekcjonerska Gothic 3

(1/2) > >>

wErNi:
Tak jak w temacie. Sprzedam bardzo zadbaną EK Gothic'a 3. Gra była rozpakowana 2 razy i instalowana tylko raz. Przez cały czas kisiła mi się i kisi w szafce, więc postanowiłem sprzedać. Może komuś się przyda.
Tutaj jest link do aukcji na allegro (jest tam szczegółówy opis i pare fotek poszczególnych elementów zestawu) http://www.allegro.pl/item226331189_gothic...aka_tutaj_.html

Z góry przepraszam jeśli to nie odpowiedni dział  

Respev:
Nie za tanio? Teraz zwykłego Gothica 3 można kupić za 60zł. Przedtem EK było droższe o pięćdziesiąt złociszy. Zbyt dużo sobie za tą grę liczysz. 90zł więcej za amulet, album i jakieś pudełka ze skóry? Poza tym, za te 150zł to bym miał dwa egzemplarze Gothic 3 w normalnych wersjach, że tak powiem.

Isentor:

--- Cytuj ---Czyli wszystko to co powinno być, a dodatkowo dołączam mini poradniki do Gothic 3 z czasopisma Click i CD-Action, oraz 4 naklejki z gier w tym jedna z Gothic 3. Fotki
--- Koniec cytatu ---
Nie, że bym się czepiał ale...
Sprzedawanie elementów magazynu Click oraz CD Action oddzielnie "stanowi naruszenie prawa i podlega karze." Mniej więcej podobny tekst można znaleźć na tych właśnie elementach. A poza tym za drogo sobie liczysz na kup teraz. Tyle to edycja kosztowała podczas premiery. Teraz dałbym za nią maksymalnie 90 złoty.

Canis:
Niestety poprzednicy mają rację, teraz normalny G3 jest dość tani, niedługo bedzie w edycji platynowej więc napewno tańszy. a Edycja kolekcjonerska jakby niepatrząc była droższa o 50 złotych. szczególnie ze jak sam powiedziałeś była używana, a idealny stan, ajk sam wiesz, często sie mówi o czegoś idealnym stanie, a gdy dojdzie do rąk nowego właściciela jest już ekhem... w mnie dobrym stanie. Osobiście bym tego niekupił, więcej niz te 90 złociszy zato bym niedał.

wErNi:
Cena minimalna to 100 zł jak coś.
--- Cytuj --- Poza tym, za te 150zł to bym miał dwa egzemplarze Gothic 3 w normalnych wersjach, że tak powiem.
--- Koniec cytatu ---
Byłbyś na tyle głupi żeby kupić sobie 2 egzemplarze Gothic 3. Ehmm rozumiem drugi na prezent...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej