Ankieta

Kto jest najlepszym przywódcą w Kolonii?

Cor Angar
156 (22.4%)
Gomez
41 (5.9%)
Lares
24 (3.4%)
Lee
476 (68.3%)

Głosów w sumie: 677

Autor Wątek: Najlepszy przywódca koloni karnej ???  (Przeczytany 108720 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Asgarhan

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
  • "Ganar en el Nou Camp no es posible..." - Schuster
Odp: Najlepszy przywódca koloni karnej ???
« Odpowiedź #180 dnia: 25 Czerwiec 2008, 17:23:02 »
A moim zdaniem bezimienny :) Pod koniec wszyscy się go bali, a więc byłby dobrym przywódcą (słuchaliby się go) ;)

aaa sorry, bez bezimiennego. Więc Gomez, powody podobne ;]
« Ostatnia zmiana: 25 Czerwiec 2008, 17:24:01 wysłana przez Asgarhan »

Offline Dementor

• Myśliwy
« Odpowiedź #181 dnia: 25 Czerwiec 2008, 17:48:20 »
No to Cor Angar, Lee odpada, bo on za wszelką cenę chciałby uciec, tak więc stawiam na Angara.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #181 dnia: 25 Czerwiec 2008, 17:48:20 »

Offline Khalen

• Kret
  • *
« Odpowiedź #182 dnia: 25 Czerwiec 2008, 23:27:20 »
hmmm trudno powiedziec no bo tak                                                                                                           

Lee jest co prawda rozważny,silny ma honor i tym toporem pewno niejednego strażnika przeciął na pół ale gdyby miałl okazje to wszystkich swoich ukochanych najemników nasłał na Rhobara ll i jego wojowników !

co do Angara jest potęzny i silny a takżę zręczny potrafiłby napewno zabic dużego cieniostwora on by raczej nikogo bez powodu nie zaatakował a no i zapomniałem że pokierował obozem po śmierci wielkiego przywódcy Y'Beryona !chyba on jest najleprzy bo niema wad.

Co do Gomeza to wydaje mi sie że to skończony dureń !możę i jest silny,zręczny i ma zajefajny miecz ale niepotrafi się opanowac !!!

A Lares,a Lares jest fajny,zręczny przewodził szkodnikami i przyjął cie potem do kręgu wody ale on chyba niezbyt się interesuje swymi ludzmi ! to tyle dziękuje za uwage

Offline Dowódca Paladynów

• Kopacz
  • **
« Odpowiedź #183 dnia: 26 Czerwiec 2008, 09:32:31 »
Moim zdaniem Lee.Jest on bardzo dobrym przywódcą.Lepszym niż Angar,czy gomez.

Offline Sado

• Weteran
  • Reputacja: 2172
  • So long, gay boys.
« Odpowiedź #184 dnia: 26 Czerwiec 2008, 09:48:28 »
Lee - jak ktoś ujął wyżej, on chciałby tylko uciec. Nie prowadziłby handlu wymiennego z królem, przez co poziom w kolonii spadłby od razu. Podrożałaby żywność, oręż... wszystko. Próbowałby zebrać jak najwięcej na swój kopiec.

Cor Angar - doświadczony przywódca, ale mimo tego, nie poradziłby sobie z większą grupą "niezjaranych" wojowników.

Gomez - kawał sukinsyna, który rządzi w Starym Obozie, a jego obóz doskonale funkcjonuje. Jest bogaty, prowadzi handel z innym. Gomez nie da sobie pogrywać ze sobą, od razu utnie komuś łeb, kto nie będzie się z nim zgadzał. Ludzie by się go bali, a korzyści płynące z dołączenia do niego, potęgowałyby chęć dołączenia. Taki człowiek, powinien rządzić całą kolonią. Surowy, czasami niesprawiedliwy, ale rozsądny.

Offline Enzo

• Magnat
  • Reputacja: 4
« Odpowiedź #185 dnia: 26 Czerwiec 2008, 15:31:49 »
Moim zdaniem najlepszym przywódcą byłby Cor Angar. Zna się na rzeczy, gdy po śmierci Y'Beriona w obozie zapanował chaos On nie stracił zimnej krwi. Umiał by wyszkolić swoją armię strażników tak że zdołaliby pokonać orków. Lee jest zbyt przejęty planem ucieczki i to mogłoby go zgubić. Gomez ma w sobie charakter przywódcy, ale nie zapanował by nad większą armią(patrz : zawalenie starej kopalni)

Offline Bury Zenosław

• Kret
  • *
« Odpowiedź #186 dnia: 26 Czerwiec 2008, 16:57:25 »
Mówicie, że Lee chciał tylko uciec. Przecież to nieprawda  :'( . On tylko wykonywał zadania zlecone przez magów wody :'(! Nie zapominajcie, że był on najemnikiem w służbie magów wody. Robił to co mu kazali: chronić nowy obóz. Wątpię, że jeszcze w Myrtanie ograniczał wymianę z np.: Nordmarem. 

Offline Sherman

• Kret
  • *
  • ~ Birth oF a Hero ~
« Odpowiedź #187 dnia: 26 Czerwiec 2008, 18:03:03 »
Zdecydowanie Cor Angar...Przywódca opanowany,silny ciałem i duchem.ÂŚwietnie walcy(Prawdopodobnie najlepiej z tego grona).Trzeźwy na umyślę(Nie dał się ponieść ÂŚniącemu jak Cor Kalom).

Offline Laki13

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: -2
« Odpowiedź #188 dnia: 26 Czerwiec 2008, 19:55:41 »
Moim zdaniem najlepszym przywódcą jest Lee. Interesuje się najemnikami, umie utrzymać porządek wśród najemników. Cor Angar też jest dobrym przywódcą - umiał zachować się po śmierci Y`Beryona i pokierować bractwem. Lares też jest fajny, ale był szefem szkodników, których ja nie lubiłem no i był od początku wrogo do nas nastawiony. Dopiero po jakimś czasie nabrał do nas pewności i zaufania. A Gomez? Jest bardzo nerwowy i nie lubi nas przez całą grę. Jednak jego ludzie boją się go.

Offline Doman

• Myśliwy
« Odpowiedź #189 dnia: 26 Czerwiec 2008, 20:03:45 »
Moim zdaniem Lee. W końcu nie przypadkowo był jednym z najlepszych generałów Rhobara. To on pokonał i zniszczył Varant, dokonał tego, czego nie mógł jego poprzednik. Ma dużą kontrolę nad najemnikami i zawsze ma jakiś plan. 

Offline Caerberus

• Kret
  • *
« Odpowiedź #190 dnia: 29 Czerwiec 2008, 10:49:07 »
Przyjrzyjmy się wszystkim wodzom:

Lee:
- spokojny, opanowany,
- genialny strateg,
Angar:
- bez niego obóz na bagnie dawno by się już rozpadł,
Gomez:
- utrzymuje całą kolonię, dzięki handlu z królem,

Tak więc najwięcej plusów ma Lee i to on dla mnie jest najlepszym wodzem.

Offline Pawel Najemnik z Farmy

• Magnat
  • Reputacja: -6
« Odpowiedź #191 dnia: 29 Czerwiec 2008, 11:39:48 »
Cor Angar jest według mnie najlepszym przywódcą. A to że rozprowadza towar który nie znajdziesz nigdzie indziej. Zna się na zielarstwie (wiedział co trzeba zrobić żeby uratować Y beriona). Utrzymał strażników przy sobie. Nie dał się ÂŚniącemu. Podpowiedział on gdzie on jest.   

Offline Mućka

• Kret
  • *
« Odpowiedź #192 dnia: 29 Czerwiec 2008, 11:50:31 »
Dla mnie Generał Lee jest najlepszym dowódcą. Zawsze dało się z nim pogadać i dotego większość najemników jest dosyć fajna XD tzn. nie każą sobie płacić za OCHRONÊ a da się z nimi pogadać ( Gorn,Jarvis czy wilk)

Offline Najemnik Gorn

• Kret
  • *
« Odpowiedź #193 dnia: 30 Czerwiec 2008, 20:32:19 »
Najlepszym przywódcom w Kolonii jest Lee ponieważ ma lojalnych ludzi np.Gorna,Laresa,Torlofa,Corda,Jarvisa itp. , jest też słowny bo pomaga magom w rozwaleniu bariery.Jest Odważny bo nie potrzebuje całej zgrai siepaczy z mieczami i kuszami jak gomez.

Offline Milteno

• Kret
  • *
« Odpowiedź #194 dnia: 08 Lipiec 2008, 12:06:50 »
Najlepszym przywódcą jest Generał Lee. Tak jak napisał Mućka nie trzeba płacić jego najemnikom za ochronę, nikt się nie skarżył z Kolonii za Lee (oprócz Gomeza). Przede wszystkim umie dowodzić Najemnikami (do odbicia kopalni nie dał za dużo ludzi i dobrze). Jest uczciwy i zna się na wojnie.
1. Lee
2. Cor Angar
3. Lares
4. ?(Na pewno nie gomez), prędzej Wrzód ;D ;D ;D ;D ;D

PS. Kto głosował na Gomeza?
« Ostatnia zmiana: 08 Lipiec 2008, 12:08:57 wysłana przez Bezi090 »

Offline Dragunov

• Kret
  • *
  • Smoczy Władca
« Odpowiedź #195 dnia: 08 Lipiec 2008, 18:23:20 »
Według mnie Lee jest odpowiedni ponieważ jest spokojny,mądry i dobry z niego strateg.

Offline ludi889

• Kopacz
  • **
  • Obejmować kobietę to tak, jak obejmować wór gnoju.
« Odpowiedź #196 dnia: 09 Lipiec 2008, 01:18:10 »
Ja myślę że Lee dlaczego?? ponieważ jest rozważny i nigdy nie szukał kłopotów. Cor Angar też był dobry bo umiał pokierować obozem.Lares hmm.... myślał tylko o kradzieżach a o Gomezie to już nie mówie:)

Offline Natasha

• Kret
  • *
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #197 dnia: 11 Lipiec 2008, 16:08:57 »
Nie muszę się długo zastanawiać.Bez żadnych zastanowień głosuję na Lee.Kiedy mój braciak zobaczył że w tej ankiecie jest Gomez mało się nie przewrócił ze śmiechu(bez obrazy).Dlaczego Lee?Otóż trafił do kolonii nie sprawiedliwie(to daje mu punkt),był świetnym generałem ,a teraz w G1 jest dobrym przywódcą(kolejny punkt) a poza tym należy do mojego ukochanego NO.

Offline Kamilo246

• Kret
  • *
« Odpowiedź #198 dnia: 13 Lipiec 2008, 15:12:08 »
lee jest najlepszy zawsze potrafil sobie poradzic i to nie tylko w gothic 1 ale takze 2 i nk. Zawsze miał tytuł władcy. Zresztą jak go wzielismy na statek to tez byl przywodca.

Offline Nafalem

• Kret
  • *
« Odpowiedź #199 dnia: 14 Lipiec 2008, 20:05:12 »
Najlepszym przywódcą jest Lee. Nie chowa się za strażnikami jak Gomez. Poza tym był kiedyś generałem więc w razie ataku na nowy obóz mógłby dobrze dowodzić najemnikami.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #199 dnia: 14 Lipiec 2008, 20:05:12 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything