Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najlepszy przywódca koloni karnej ???

<< < (12/58) > >>

Arantir:
Moim ulubionym przywódcą jest Lee.
To spokojny przywódca najemników i mistrz walki. Nikt mu nie podskoczy.

Gomez to cuchnący wieprz. Nic nie robi i bzykadło* z niego.
Jest głupim leniem. Każdy za niego d**y nadstawia, a ten go do lochów zrzuca!!

Lares to marny przywódca, a dobry złodziej. Jego Szkodniki wszystko niszczą i kradną. Przez jego Szkodników Nowy Obóz jest zagrożony ze strony Knechtów ze Starego Obozu.

Nie lubię tego guru, Y'Beriona. Tylko ÂŚniący mu w głowie.
Już od zawsze mi się on nie podobał.

Pozdro

Elrond Ñoldor:
Hmm... najleprzy przywódca? Oczywiście Lee. Czemu? Bo jest najleprzy, sam był generałem, czyli najwyraźniej paladynem. W bitwach, w których miał niemały udział, nabywał doświadczenia, szkolił się, stawał się świetnym wojownikiem. W koloni dostał się na sam szczyt, został przywódcą, co wiele o nim świadczy. Stąd oddałem na niego głos.

Pozdrawiam

Astarth:
Cor Angar zrównoważonym i spokojnym? W grze nie rzucało się to w oczy, wysyłając strażników świątynnych nie przewidział, że będą tam orki.
Rozumiem, że gdy Cor Kalom przebywał w bractwie, nie chciał zostawić Y'Beriona na pastwę tego chytrego Guru lecz gdy ten odszedł mógł sam poszukać na bagnach ziół leczniczych dla Y'Beriona, może wtedy zostałby ocalony.. Nigdzie nie daje przykładu dobrego przywódcy.
Lee.. również nie daje świadectwa dobrego przywódcy. Nie odkrył drogi do Wolnej Kopalni przez góry a w dodatku gdy została ona zajęta wysłał on zaledwie dwóch ludzi (nas i Gorna) na odbicie kopalni w której znajdowało się ~20 strażników.
Według mnie najlepszym przywódcą jest Lares. Może działa pod wpływem emocji, ale żadnej akcji w grze nie schrzanił, świadomie dopisał do listy więcej rzeczy by więcej ukraść..

Lord Londius:
Moim zdaniem Lee , jego siłę napełnia nienawiść  do Robhara który go do koloni zrzucił , po za tym miło się z nim współpracuje . Gomez natomiast znajduje się na końcu bo dumi się sobą , po zawaleniu kopalni wpada w szał ( Zmartwienie ) dlatego  że boi się utraci uprzywilejowaną pozycje którą z początku posiadał.
Na dodatek to GOMEZ za pośrednictwem KRUKA kazał nam współpracować z OS by dowiedzieć się co w trawie piszczy i jak co do czego doszło to on nas póżniej za pośrednictwem Straży nazwał ZDRAJCAMI,
chciał również nas za to zabić . Lee stanowczo jest idealnym przywódcą .

Cronnoss:
Lee to najlepszy przywódca poniewasz buł najlepszym generałem armi królewskiej.
Jeso zbroja i topór(z gothica1) i miecz dwu ręcz. (w g2 i g3) sieją postrach.
Chce sie zemścić na królu i jego poddanych bo go nie słusznie oskarżyli i
dlatego znalazł sie w koloni.Ja zrobił bym to samo na jego miejscu

POZDRO

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej