Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najlepszy przywódca koloni karnej ???

<< < (39/58) > >>

Caerberus:
Przyjrzyjmy się wszystkim wodzom:

Lee:
- spokojny, opanowany,
- genialny strateg,
Angar:
- bez niego obóz na bagnie dawno by się już rozpadł,
Gomez:
- utrzymuje całą kolonię, dzięki handlu z królem,

Tak więc najwięcej plusów ma Lee i to on dla mnie jest najlepszym wodzem.

Pawel Najemnik z Farmy:
Cor Angar jest według mnie najlepszym przywódcą. A to że rozprowadza towar który nie znajdziesz nigdzie indziej. Zna się na zielarstwie (wiedział co trzeba zrobić żeby uratować Y beriona). Utrzymał strażników przy sobie. Nie dał się ÂŚniącemu. Podpowiedział on gdzie on jest.   

Mućka:
Dla mnie Generał Lee jest najlepszym dowódcą. Zawsze dało się z nim pogadać i dotego większość najemników jest dosyć fajna XD tzn. nie każą sobie płacić za OCHRONÊ a da się z nimi pogadać ( Gorn,Jarvis czy wilk)

Najemnik Gorn:
Najlepszym przywódcom w Kolonii jest Lee ponieważ ma lojalnych ludzi np.Gorna,Laresa,Torlofa,Corda,Jarvisa itp. , jest też słowny bo pomaga magom w rozwaleniu bariery.Jest Odważny bo nie potrzebuje całej zgrai siepaczy z mieczami i kuszami jak gomez.

Milteno:
Najlepszym przywódcą jest Generał Lee. Tak jak napisał Mućka nie trzeba płacić jego najemnikom za ochronę, nikt się nie skarżył z Kolonii za Lee (oprócz Gomeza). Przede wszystkim umie dowodzić Najemnikami (do odbicia kopalni nie dał za dużo ludzi i dobrze). Jest uczciwy i zna się na wojnie.
1. Lee
2. Cor Angar
3. Lares
4. ?(Na pewno nie gomez), prędzej Wrzód ;D ;D ;D ;D ;D

PS. Kto głosował na Gomeza?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej