Ankieta

Kto jest najlepszym przywódcą w Kolonii?

Cor Angar
156 (22.4%)
Gomez
41 (5.9%)
Lares
24 (3.4%)
Lee
476 (68.3%)

Głosów w sumie: 677

Autor Wątek: Najlepszy przywódca koloni karnej ???  (Przeczytany 108817 razy)

Description:

Offline Wiktor

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Odp: Najlepszy przywódca koloni karnej ???
« Odpowiedź #100 dnia: 01 Wrzesień 2007, 12:02:26 »
Lee-tak jak powyżej
Potem Gomez (Zajść ta wysoko w koloni? On był jakąś wielką szychą podziemnego świata na wolności, na rządzeniu musi się znać, szkoda, że nie ma żadnych danych dotyczacych jesgo przeszłości jak w przypadku Lee)
Angar-wydaje mi się, że jest wielu przywódców od niego lepszych w innych obozach, bo co tak właściwie potrafi? Nie zarządza, a raczej tylko szkoli ludzi. Poza tym jest silny i podobno budzi respekt i to chyba tylko z tego powodu ci naćpani fanatycy wybrali go na dowódcę swoich strażników. Jeśli chodzi tylko o bagno to głosuję na Angara.

Offline leee

• Kret
  • *
« Odpowiedź #101 dnia: 03 Wrzesień 2007, 15:47:09 »
według mnie to lee jest najlepszy ponieważ prowadzil znakomicie najemników po ataku na nowy obóz to lee rozkazłl z beziemnym isć ja odbic bo wiedzial ze da sobie rade beziemny i wyslł  go z najlepszym najemnikem w obozie czli gornem  (oczywiscie poza nim )
oraz lee nie ochranial sie jak gomez
Pozdro lee
« Ostatnia zmiana: 04 Wrzesień 2007, 14:45:17 wysłana przez leee »

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #101 dnia: 03 Wrzesień 2007, 15:47:09 »

Offline .:KERTH:.

• Magnat
  • Reputacja: -2
« Odpowiedź #102 dnia: 03 Wrzesień 2007, 15:54:03 »
ja wybieram angara, ponieważ jest on bardziej opanowany niż lee, i w trudnych sytuacjach, nie poniosła by go nienawiść, i żądza zemsty. wybieram angara

PZDR.:KERTH:.

Offline Thorbjørn

• Obywatel
  • Reputacja: 32
    • Karta postaci

« Odpowiedź #103 dnia: 03 Wrzesień 2007, 20:42:38 »
Moim zdaniem jest to Lee. Lee jest opanowany , odważny i całym wysiłkiem dąży do zadanego sobie
 celu. W kolonii karnej ze zdrowym rozsądkiem bronił magów wody przed bandytami poszukującymi
 łatwego zdobycia magicznej rudy.
W Gothicu 2 miał jeden najważniejszy cel : zemszczenie się na Rhobarze . Pomaga on beziemu dając
 kamień teleportacyjny i umożliwiając dostęp do zostania najemnikiem.
W Gothicu 3 to ty możesz pomóc byłemu słudze Rhobara zabić go.

Według mnie to Lee zasługuje na miano najlepszego dowódcy.

Offline prezi

• Kret
  • *
« Odpowiedź #104 dnia: 09 Wrzesień 2007, 19:51:59 »
Wedlug mnie to Lee jest najlepszym przywodca,bo jest opanowany,nikogo do niczego nie zmusza,nie jest wulgarny ani agresywny i nie lubi wchodzic w konflikty,dlatego jestem wg najlepszym przywodca

Offline Ilus

• Kret
  • *
« Odpowiedź #105 dnia: 12 Wrzesień 2007, 17:05:06 »
Cor Angar oczywiscie.Gomez to tchorz tylek chowa i sie broni za magnatami.Lares taki sobie latwo mu przywalic nie nadaje sie moim zdaniem na przywodce.Lee calkiem calkiem bardzo fajny no ale Cor Angar jest opanowany i podejmuje rozsadne decyzje

Offline MrCzarnymen

• Kopacz
  • **
« Odpowiedź #106 dnia: 19 Wrzesień 2007, 16:50:20 »
Zdecydowanie Lee chociaż przez przypadek kliknęło mi się na Laresa(może przez to że to miły gość). Lee był kiedyś generałem armii królewskiej i zyskał dzięki temu wielkie doświadczenie bojowe oraz nie podejmował zbytnio armi królewskiej. Gomez był zwykłym nadętym bufonem kryjącym się za Krukiem i jego ludźmi, nic nie warty człowieczek podchodzący zbyt olewająco do ludzi. Myślę że Kruk byłby lepszym "szefem" starego obozu niż Gomez.
Lares porywczy sukinsyn który za każdą cenę chciał unieprzyjemnić Gomezowi życie(miał rację). O Cor Angarze nie będę się wypowiadał bo nie zwracałem na niego zbytnio uwagi.

Offline Dark

• Myśliwy
  • Reputacja: -2
  • 3d Moddeler
« Odpowiedź #107 dnia: 19 Wrzesień 2007, 18:45:25 »
Gomez odwalił kawał dobrej roboty, udało mu się w krótkim czasie podporządkować cała kolonię, owację dla tego pana ! Podporządkował pod sobą nawet króla. Ciekawe kim był, przed wrzuceniem go za barierę, od Jespera w Gothic II dostajemy klucz, do pomieszczenia, gdzie pewien mistrz zamków, zamknął swoją skrzynię, po czym trafił za barierę. Na kluczu zaś widnieje napis.... Gomez.

Offline gothic_women

• Kret
  • *
« Odpowiedź #108 dnia: 21 Wrzesień 2007, 15:21:06 »
Głosowałam na Lee. Jest najlepszym typem dowódcy, ponieważ:
- był prawą ręką króla
- jest bardzo doświadczony
- potrafi dobrze ciachać mieczem
- jest inteligentny i sprytny
- podejmuje sam słuszne decyzje (chociaż czasami jest porywczy)
- jest najlepszym ziomkiem z nowego obozu
- dąży do swojego celu
Drugie miejsce zajmuje Cor Angar. Nie wybrałam go ponieważ w G2 zaprzyjaźniłam się z Lee i pomagałam mu w trójce. Uważam, że były wyznawca ÂŚniącego nie nadaje się dowódce.
Lares to sympatyczny gość. Lubię go ale na dowódce to najgorszy wybór.
Gomez to charyzmatyczny facet. Musiał się napracować żeby dojść tak daleko. Nadaje się na dowódce, ale jego paskudny charakter mu to uniemożliwia. Jest zadufanym w sobie gnojkiem, który wykorzystuje swoją rangę do złych celów.

Offline Nefis

• Kret
  • *
« Odpowiedź #109 dnia: 30 Wrzesień 2007, 09:40:43 »
Czy,ja wiem wybierałem miedzy Cor Angarem a Lee ale jednak wybrałem Lee dlaczego.
Lee- Spokojny były generał króla Rhobara II doświadczony,mądry,opanowany.On Mógł by zostać królem Koloni jak by chciał ma grupkę silnych z toporami najemników i wykosił by wszystkich z koloni Gomez przy Lee może się schować pod stół albo przebrać się za kopacza żeby go nie wyśmiali a co on takiego zrobić dla koloni że co zrobił bunt i zabił parę ludzi kilofem tak samo zrobili inni a jak dopiął sie do władzy to siedzi swym tłustym d******m na tronie i się wychwala kto on to nie jest.
PZDR Nefis

Offline adriano

• Kret
  • *
« Odpowiedź #110 dnia: 02 Październik 2007, 18:50:37 »
Moim zdaniem Lee jest najlepszym przywódcą, ponieważ już będąc generałem wiele razy się sprawdził ( Bitwa o Varrant) . On jeden zdołał utrzymać NO i on jeden miał odwagę przeciwstawić się Gomezowi.
Lares   i Gomez dbali tylko o wladzę i zysk , a Angar był zbyt zadufany w swoich wojownikach świątynnych i w ÂŚniącym

Offline Ken'Udz

• Kret
  • *
« Odpowiedź #111 dnia: 02 Październik 2007, 21:55:17 »
Oczywiście że Lee!!!!!!!!!!!!!!

Jest wspaniałym wojownikiem  , założycielem mojedo ulubionego NOWEGO OBOZU. Polubiłem go od razu po pierszym spotkaniu poniważ był miły dla Beziego w przeciwieństwie do Cor Khaloma, o Gomezie nie wspominając,ma miłych podwładnych.Ciepło mnie przyjął ( obrabował mu skrzynie i wziołem strój kopacza w kopalni    )

Offline Lucas Paladin

• Starszy redaktor
  • Reputacja: 2876
  • Believer & Traveler
    • Karta postaci

« Odpowiedź #112 dnia: 03 Październik 2007, 07:48:46 »
Bez żadnego wahania najlepszym przywódcą jest... Cor Angar! A dlaczego? Kto potrafiłby dowodzić grupką fanatyków, która w dodatku straciła nadzieję na wolność? Na pewno nie Lee, poza tym on sam dużo nie zrobił jako przywódca Nowego Obozu. Utrzymać Najemników to nie problem, a Szkodników? Ma z nimi tyle problemów, co kopacze z pełzaczami. Za to Cor Angar potrafił podnieść na duchu osłabione Bractwo. Potrafił ich przekonać, że ÂŚniący nie tym, za co go uważają. Gomez też mógłby się zaliczać do tej grupki. Może i jest twardy i żądny władzy, ale to dzięki niemu Stary Obóz stał się najpotężniejszym Obozem w całej kolonii. On potrafił zrobić tam niemalże cywilizację.

Offline Wiktor

• Kret
  • *
« Odpowiedź #113 dnia: 03 Październik 2007, 14:22:56 »

Kto potrafiłby dowodzić grupką fanatyków, która w dodatku straciła nadzieję na wolność?

Odpowiedź jest prosta. Każdy kto pali choć trochę mniej ziela od tych fanatyków. Nadzieja na wolność?    Przecież oni są w we własnym  narkotykowym raju    A w te całe opowieści o ÂŚniącym zaczęli wierzyć dopiero po kilku skrętach    
Za to Cor Angar potrafił podnieść na duchu osłabione Bractwo.
Nie miał z nimi problemów, bo jak Y'Berion nafaszerował ich zielskiem to zrobili się posłuszni i potulni jak te barany    W sumie to Angar zajął tylko miejsce Y'Beriona. To ten baal naprawdę wszystkim rządził, więc Angar nie ma się czym popisać.
Lee to zawodowy wojskowy, taktyka lepszego w koloni nie znajdziesz, a reszta skazańców to banda nieco zbyt przypakowanych opryszków. Zresztą pozostali też barany. Co ten Gomez sobie myślał? ÂŻe handelek rudą będzie trwał w nieskończoność?  

Offline kuczaja

• Kopacz
  • **
« Odpowiedź #114 dnia: 11 Październik 2007, 12:44:57 »
Cor angar. Dlaczego on? Ponieważ miałem do wyboru laresa (bandzior, a w dodatku napada na tych co sobie na te przedmioty uczciwie zapracowali), Gomeza (Jego pozycja jest uzasadniona tylko tym że on wywołał bunt i może handlowac z królem) i Lee (wydaje mi się zbyt flegmatyczny i rozkojarzony). A Cor Angar, to prawdziwy przywódca, nie jest ociężały ani też panikujący, potrafi zachowac spokój. A ponadto jest nieśmiertelny   . Stawiam na Cor Angara

Pozdrowienia  

Offline (nie)bezimienny

• Myśliwy
« Odpowiedź #115 dnia: 15 Październik 2007, 13:09:47 »
Generał Lee   oczywiście jest najlepszy! Dlaczego? Bo dobrze zarządza najemnikami, jest świetnym strategiem, jest silny i opanowany, dobrze włada swym słynnym toporem, walczy w słusznej sprawie (bo rzeczywiście Gomez to %@#$&*). Cor Angar te jest dobrym przywódcą, ale nie tak dobrym jak wspomniany wcześniej "Generał".

Offline kakarott

• Kret
  • *
« Odpowiedź #116 dnia: 15 Październik 2007, 13:17:25 »
zaznaczyłęm Lee bo chociaż jest najemnikiem to on najepiej dbało swoich chłocó nie chciał straty żadnego z nich gomez wszystko miał w nosie angar owszem dobry wojownik ale nie przywódca a lares zbyt mało odpowiedzialny i odważny szkodnik nie zostanie królem

z poważaniem kakarott

Offline OS@M@

• Kret
  • *
« Odpowiedź #117 dnia: 15 Październik 2007, 14:44:55 »
Ja zagłosowałem na Lee bo tak samo jak Cor Angar jest opanowany dobrze macha bronić itp :), a do tego trzeba pamiętac ze Lee był kiedys prawą reką króla i pewnie nie o jednych rzeczach zadecydował. Jak dla mnie ma on największe doświadczenie w przywództwie.

Offline HyperWojtek

• Kret
  • *
« Odpowiedź #118 dnia: 19 Październik 2007, 11:13:17 »
Ja uważam, że jest to Gomez. Skoro po kilu dniach w koloni udało mu się zdobyć władzę, to jednak musi coś potrafić. Zamiast sam walczyć chowa się za magnatami i dobrze. Przynajmniej zależy mu na życiu  . Cor Angar nic ważnego nie zrobił. A Lee i Lares to najemnicy (nie znoszę tej gildii  )

Offline Lee Dowódca Najemników

• Kret
  • *
« Odpowiedź #119 dnia: 29 Październik 2007, 15:46:51 »
Ja wybrał bym Lee ponieważ :
-doskonały strateg (przecież były generał króla co nie)
-umie zapanować nad najemnikami
-uczciwy i honorowy

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #119 dnia: 29 Październik 2007, 15:46:51 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything