Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Bractwo

<< < (3/3)

.:KERTH:.:
ktoś się pyta więc odpowiem. (wiem że ten post jest nie na temat, więc sorki). pytasz się czemu poszukiwacze mają taki głos i umią opętać tak? przecież tą moc dał im smok ożywieniec.

POZDRO.:KERTH:.

kuczaja:
Obóz bractwa to odłam starego obozu który pod przewodnictwem Y'beriona (faceta który choc nie jarał to miał jakieś "wizje") udali się do świątyni na bagnie (tak nawiasem nad tą świątynią jest Kamień ogniskujący). Wkrótce odkryli że bagienne ziele które znaleźli, ma właściwości "wizjopędne", zaczeli je zbierac a to co było ponad ich potrzeby rozdawali pozostałym obozom, za towary z zewnętrznego świata, to było ich źródłem sprzętów. Codziennie nowicjusze mogli wyjarac 3 mroki północy, a guru, ekhhh... tyle ile zażądali (porządnie najarany guru to istna skarbnica wizji!). Z tego co wywnioskowałem szykowali do jakiejś wojny.
Podsumowując: jeśli nie chcesz wspomóc (z własnego portwela!) handlu obozu bractwa, to powiedz NIE! facetowi w spódnicy który daje ci jakieś "wizjopędne" ziele!

Pozdrowienia!!!

Sanin Sandaime:
Obóz na bagnie powstał dlatego że ich przywódzca miał wizje z ich bóstwem ÂŚniącym.Niektórzy go posłuchali i dołączyli do jego grupy.Bóstwo zaprowadziło ich na bagno,gdzie była dawna ÂŚwiątynia ÂŚniącego.Po jakimś czasie powstał obóz sekty.W bractwie miekszają sami bandyci z Starego Obozu,nie uczestniczyli napewno w powstaniu bariery

Uchiha Sasuke:
Przecierz bractwo powstało przez Y"beryona któremu objawił się śniący oni tam są tylko przez przebudzenie się śniącego

Magnus Dux Wolly:
Bractwo nie jest złe.Raz grająć dołączyłem się do nich.Naprawdę jest tam taki wyluzowany old scholl klimat.Ziółko śniący żyć nie umierać(chodź to nie takie proste bo węże błotne grasują).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej