Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Najlepszy Avatar

<< < (4/4)

LinkLess:
Oddałem głos na Altair'a bo widać własną robotę. Bardzo mi się podoba (szkoda, że sam nie umiem takich robić). Napis jest widoczny, nie zasłania postaci i świetnie animowany.

Trivet:
Mój głos wędruje w stronę Rotera. Drugiego tak śmiechowego avatara w życiu nie widziałem.

Grison:
Zastanawiałem się pomiędzy avatarem Beli, a Rotera gdyż wydają mi się one najśmieszniejsze. Jednak po krótkim namyśle zdecydowałem się na avek tego drugiego. Tak więc mój głos wędruje do Rotera.

Altair:
A to pora też na avatary. Iska nie ma, a już późno, więc ponownie bezczelnie pozwalam sobie zakończyć konkurs.

A oto i nasi zwycięzcy! (aplauz, krzyki, piski, spazmy)

I miejsce - 8 głosów zdobył... Altair! Gratulujemy! (co to jakieś kurczę deja-vu!?)
II miejsce - 4 głosy zdobyli ex aequo... Roter i Kapitan Greg! (poor little eye :>)
III miejsce - głosy zdobyli ex aequo... Isentor, Don Corleone, Devristus i Bela! Gratulujemy! (więcej was tam matka nie miała? a Dev i tak ma najlepszego...)

Isentor:
Jak zawsze w przypadku wewnętrznego tawernianego konkursu staramy się obdarować czymś zwycięzców. Ale tak się składa, że nie mamy nic na składzie bo już wszystko rozdaliśmy potrzebującym. Tak więc jedynym cudownym wynagrodzeniem może być ranga szlachta. Da zwycięscy różne bonusy np. większą skrzynkę na pw byśmy mogli wysyłać mu więcej upomnień.  

Dziwnie się złożyło bo ta sama menda wygrała w obu konkursach na "coś najlepszego". Fartuch, ale niech ma...Altair dostaje rangę szlachta.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej