Autor Wątek: Wyprawa do Innego Wymiaru  (Przeczytany 77643 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tidus

• Magnat
  • Reputacja: -2
  • Per Aspera Ad Astra...
Wyprawa do Innego Wymiaru
« Odpowiedź #400 dnia: 17 Sierpień 2007, 09:01:11 »
Zhai odpoczywszy i zebrawszy siłę pyta:

-Trzeba zmienić taktykę bo w taki sposób nie damy rady...

Edit: 100 post na forum dedykuję Krystynie z gazowni
« Ostatnia zmiana: 17 Sierpień 2007, 10:00:36 wysłana przez Zhai »

Offline Sado

• Weteran
  • Reputacja: 2172
  • So long, gay boys.
« Odpowiedź #401 dnia: 17 Sierpień 2007, 10:47:31 »
"Nie słychać nikogo skradającego się... chyba jestem bezpieczny, ale warto być ostrożnym... cholera nie mam sztyletu" Sado zmarszczył brwi nadal mając zamknięte oczy. Sięgnął prawą ręką po miecz "Ostateczność...". Wyciągnął go, otwierając oczy i akrobatycznie wstając. Niektórzy odwrócili się, patrząc co robi. "Ech... jestem wśród swoich... nie wiem po co urządzam te szopki..." Skrzywił się i podrapał po głowie. Schował miecz do pochwy i podszedł do jeszcze śpiącego Isgarotha i wyjmując mu piersiówkę, w której jeszcze było trochę alkoholu. ÂŁyknął z niej zdecydowanie za dużo, pozostawiając jedynie kilka kropel napoju. Schował go spowrotem  do kieszeni ubrania Isgarotha. Podszedł do ciała Williama i usiadł obok niego nawiązując ze zwłokami bezsensowną rozmowę.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #401 dnia: 17 Sierpień 2007, 10:47:31 »

Offline Devristus Morii

• Arystokrata
  • Reputacja: 8339
  • Leniuszek.
    • Karta postaci

« Odpowiedź #402 dnia: 17 Sierpień 2007, 10:47:55 »
- Była dla mnie siostrą , więc jestem dla Ciebie wujkiem   . Nie myśl teraz o tym , Odpoczywaj.
Morii odszedł od Elronda i podszedł do IsentoRa:
- Zauważyłem ,że dowódcy oddziałów noszą pierścienie. Może gdyby magowie ich  zaatakwali to w armii przeciwnika może powstałby chaos. Jaki Draconi mają monolit?

Offline Maksous

• Myśliwy
  • Reputacja: 11
« Odpowiedź #403 dnia: 17 Sierpień 2007, 10:58:07 »
Dzięki pomocy Króla i Legolasa, rany Maksousa szybko się zabliźniły.

- Dziękuje wam, naprawdę mi pomogliście, gdyby nie wy, nie wiem co by się ze mną stało. No ale dosyć tego wychwalania musimy się brać do roboty i obmyślić nową taktykę na walkę z tymi potworami, inaczej przy następnym ataku zginiemy marnie.....

Canis

• Gość
« Odpowiedź #404 dnia: 17 Sierpień 2007, 11:16:12 »
Canis rozmyslał o słabych i mocnych punktach wroga. Jego narastającej liczbie.
- kurcze, skąd oni sie ciągle biorą, trzeba by zniszczyć ten niewiem, statek albo budenek. mogli by zginąc jeszcze zanim nas zatakują...
Canis powstał i chodził wokół namiotu, przeszedł metr i potknął sie o kamień, powstał,  odtrzepał sie z kurzu i krążył po pomieszczeniu dalej...

Offline Maksous

• Myśliwy
« Odpowiedź #405 dnia: 17 Sierpień 2007, 11:47:06 »
- hmmmmm, a jakby tak użyć siły wszystkich magów, gdyby był jakiś masowy czar, zaklęcie które unicestwiło by wszystkie potwory. Może powinniśmy zasypać ich gradem strzał z zaskoczenia, albo przygotować jakąś zasadzkę.
Maksous wymyślił wiele planów, ale nie on tutaj rządził, poszedł do króla i przedstawił mu wszystkie propozycje.....

Offline Isentor

• Wielki Lord Elekt
  • Reputacja: 27957
  • Zbyt pokręcony, by żyć. l zbyt rzadki, by umrzeć.
    • Karta postaci

« Odpowiedź #406 dnia: 17 Sierpień 2007, 12:00:00 »
Devristusie a skąd wiesz, że akurat ci w pierścieniach to dowódcy? Czyżby mieli to napisane na czole? Przecież każdy może sobie nosić jakaś biżuterie i nie znaczy to, że posiada jakaś wysoką rangę w wojsku. Dragosani tego się chyba nie dowiemy...

Mam nowy plan działania podczas gdy Elish poprowadzi swych rodaków do bitwy ja wraz z Lordem Sado poprowadzimy dwie flanki uderzeniowe, lewą i prawą. Tym sposobem uderzymy na wroga z większej liczby stron otaczając go. Przybysze również przygotowują się do natarcia, zwiadowcy donieśli, że szykują naprawdę coś dużego. Unoszący się kurz zmniejsza jednak widoczność i jedyne co zauważyli to jakieś spore istoty oraz piskliwe dźwięki. Sado weź tę miksturę przemiany w dracona jeżeli będziesz w potrzebie wypij całą fiolkę. Atak rozpoczniemy o 15:00. Możecie ustalić, w której flance zamierzacie walczyć. Ci, którzy tego nie zrobią zostaną przypisani przeze mnie.

Offline Anmarius

• Magnat
  • Reputacja: 2
  • Kanter Strajk
« Odpowiedź #407 dnia: 17 Sierpień 2007, 12:04:12 »
Adept, po wysłuchaniu planu działania, zastanawiał się, którą flankę wybrać. Czy Lorda Sado, czy jego Nauczyciela... Sado ma wiele przydatnych umiejętności, jak również czarów, lecz IsentoR jest Arcymagiem i zna wszystkie praktycznie wszystkie zaklęcia. Mistrzowsko włada kosturem... Jednak zdecydował się, że obok jego Nauczyciela, będzie mu lepiej...
- Królu, ja od razu mówię, że zapisuję się na atak do lewej flanki !

Offline Xoulus

• Magnat
  • Reputacja: 3
  • Satan ;)
« Odpowiedź #408 dnia: 17 Sierpień 2007, 12:09:15 »
- Wybrać? Hm... Raczej nie ma, czego wybierać, wszędzie niebezpieczeństwo takie samo, ale... Udam się w grupie Sada.

Offline Walentin

• Obywatel
  • Reputacja: 15
    • Karta postaci

« Odpowiedź #409 dnia: 17 Sierpień 2007, 12:14:09 »
Walentin przyszła do Isentora i rzekła:
- Królu ja będę walczyć w prawej flance. - Po czym poszła porozmawiać z Melitele.

Offline Dragosani

• Moderator
  • Reputacja: 11794
  • Chwalmy Tawernę!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #410 dnia: 17 Sierpień 2007, 12:19:02 »
Drago nie zastanawiał się po jakiej flance walczyć. Słysząc słowa Iska natychmiast odparł.
- Ja wybieram flankę Sado. Ta się chyba najbardziej przydam.

Offline Lees

• Myśliwy
  • Reputacja: 60
  • "Boga nie ma w domu, wyjechał na wakacje do Vegas"
« Odpowiedź #411 dnia: 17 Sierpień 2007, 12:22:39 »
Po wysłuchaniu planu działania,Lees zastanawiał się do której flanki dojść.Wreszcie powiedział do IsentoRa:
-Idę w lewej flance,lepiej mieć Travisa przy sobie w razie czego.

Offline Tidus

• Magnat
  • Reputacja: -2
  • Per Aspera Ad Astra...
« Odpowiedź #412 dnia: 17 Sierpień 2007, 12:30:22 »
Po wysłuchaniu tych słów Zhai powiedział:
Pójdę z Lordem Sado - zbyt wiele osób pewnie będzie chciało iść z królem, a przecież Sado to doświadczona osoba...

/ o 15:00 mnie nie będzie zazwyczaj jestem przed 17:00 ale mam nadzieję, że nic mnie nie ominie.

Offline LinkLess

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 10
« Odpowiedź #413 dnia: 17 Sierpień 2007, 12:37:37 »
Kiedy MadDog się obudził, spostrzegł, że jego rana jest poryta bandażami. Straszliwy ból minął, co najwyżej lekko bolały żebra. Ocknął się w tym momencie kiedy IsentoR ogłaszał swój plan. Zastanowił się przez chwilę i powiedział:
- Dołączam do flanki Lorda Sado. - Zwrócił się do króla, a zaraz obrócił się do innych towarzyszy i spytał - Ma ktoś może miksturę regeneracji? Kompletnie opadam z sił i bolą mnie wszystkie mięśnie. To pewnie przez sporą utratę krwi. - Czekał na odpowiedź.

Offline Samug

• Myśliwy
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #414 dnia: 17 Sierpień 2007, 12:47:51 »
Samug zastanawiał się chwilę, z którą flanką ruszyć. Po chwili rzekł do Isentora.
- Pójdę razem z królem. Wybieram lewą flankę.

Canis

• Gość
« Odpowiedź #415 dnia: 17 Sierpień 2007, 12:57:55 »
Canis spojrzał na wszystkich, stanął i powiedział:
- No cóż, no to ja dołączę do falangi Króla - poczym ponownie zaczął spacerować po obozie.

Offline Melitele

• Obywatel
    • Karta postaci

« Odpowiedź #416 dnia: 17 Sierpień 2007, 13:06:49 »
Melitele chwilkę się zastanawiała poczym  rzekła :
- Ja również chciałabym dołączyc do falangi króla poczym odeszła gdzieś na bok ...

Offline Altair

• Magnat
  • Reputacja: 609
  • Bóg ma nas w opiece
« Odpowiedź #417 dnia: 17 Sierpień 2007, 13:10:36 »
- Wiem, że jestem ranny, jednak muszę walczyć. Najwyżej zginę, ale wybieram lewą flankę.
« Ostatnia zmiana: 17 Sierpień 2007, 13:27:16 wysłana przez Altair »

Izrael

• Gość
« Odpowiedź #418 dnia: 17 Sierpień 2007, 13:15:54 »
Gdy Izrael usłyszał słowa Króla, zaczął chwilę się zastanawiać. Lord Sado zna wiele przydatnych umiejętności, a Król jest bardzo dobrym wojownikiem i zna magię. Gdy już się zastanowił podszedł do Króla i rzekł:
Królu, będę walczył na lewej flance. Po czym odszedł i usiadł na swoje miejsce.

Offline Legolas

• Myśliwy
  • Reputacja: 51
    • Karta postaci

« Odpowiedź #419 dnia: 17 Sierpień 2007, 13:25:15 »
Legolas sie zastanawiał. "Isentor to najlepszy mag ale Sado to dobry wojownik, Isentor będzie miał Canisa i Travisa myśle że z nimi nic mu nie grozi" - pomyślał poczym podszedł do Króla i powiedział:

- Królu bede walczył w falandze Lorda Sado - po czym podszedł do rozmawiających Melitele i Walentin - Witam panie. Jak tam wyprawa sie podoba ?? Odniosłyście jakieś rany podczas ostatniej bitwy ??

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #419 dnia: 17 Sierpień 2007, 13:25:15 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18