Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Gdzie sie znajduje Gildia Złodziei...!?
zeeeed:
Witam mam problem, bo nie moge dostac klucza do kanalow, znalazlem kartke w rybie, dalem ja Halvorowi , wczesniej rozmawialem z karczmarzem Kardifem, ktory mnie skierowal do Nagura ale ten powiedzial ze nie bedzie rozmawial ze straznikiem...czy bedac juz w strazy nie da sie ukonczyc tego questa?
Bela:
da się, tylko nie potrzebnie łazisz w zbroi strażnika po dzielnicy portowej - ja zawsze zdejmowałem i jakoś nikt nigdy mi nie jechał po ambicji że nie gada ze strażnikami. Spróbuj wydać Rengaru albo Halvora strażnikom miejskim, wtedy Kardiff skieruje cię za chatkę Halvora - tam ma czekać Attyla. Jeżeli jesteś początkującym to nie idź do niego - na początku gry Attyla potrafi sprawić dużo kłopotów. Ewentualnie nakup sobie dużo czarów i mikstur many i strzelaj w niego i uciekaj. Klucz będzie miał martwy Attyla.
zeeeed:
dzieki..
a jesli juz nie moge wydac tych kolesi straznikom to jest inne wyjscie?
Dark:
Nie wydawaj zadnego, wtedy Kardiff skieruje cie ponownie za chatke Halvora, a Atylla da ci klucz do gildii zlodzieji.
Eregrin:
By się dostać do gildii złodzieji, zapuszkuj jednego z trzech przestępców:
Rengaru, Halvor, Nagur. Oczywiście możesz donieść na nich trzech. Gdy choć jeden zostanie wpakowany w kratki, zostanie wysłany na ciebie zabójca Atilla, którego musisz pokonać. Przy jego zwłokach będzie klucz do gildii złodzieji. Na Nagura, można donieść w zadaniu "Przesyłka Baltrama do Lorda Andre. W poradniku przeczytałem, że jak by się dało pakę Nagurowi, to Dostało by się 120 SZ. A jak Baltramowi, to 50 SZ i potem Andre to 100 SZ. W sumie 150 SZ a nie 120 SZ. Najbardziej opłaca się donieść (przynajmniej moim zdaniem) na Rengaru i na Nagura. Halvor, da nam kilka "dziwnych rybek". W jednej z nich, jest m.in. bryłka rudy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej