Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
problem przy instalacji
truffelhunter:
instaluje sobie gothica II, pierwsza płytka idzie elegancko, ale potem trzeba włożyć trzecią płytke z data4.cab, a ja na trzeciej płytce nie mam data4, mam tylko 3 pliki IMAGE i setup Virual Clone drive. Na innych płytkach tez nie ma data4. Co robić???
Pazoxi:
Chyba drugą płytę :P Po prostu nie ma tego pliku na płytce , pewnie masz piratke i dlatego . Spróbuj od kogoś wytrzasnąc albo z neta ściągnąc .
Trivet:
Oj nieładnie tak jawnie do piracenia się przyznawać na forum. Kolega truffelhunter niech zastanowi się nad kupnem oryginału. Skoro stać cię na komputer, to chyba 20zł na grę w którą zagrać chcesz również mógłbyś wydać...
truffelhunter:
mam tez oryginalne, ale porysowane:/ daltego przynioslem te od kumpla, u niego to jakos działało. tam są trzy IMAGI odsługiwane przez clona, a ja nie mialem wczesniej stycznosci z clonem, moze ktos wie co z tym robic
Trivet:
Ech...na tym forum NIE popieramy i NIE propagujemy piractwa. Skoro u kumpla obrazy płyt(bo zapewne to są te enigmatyczne imagi ) działały to najprostszym sposobem jest spytać się go o poradę. Jak umie przegrać płytkę to i pewnie zamontowanie obrazu nie jest dla niego problemem...
To, że masz oryginalną grę(jeśli...) nie usprawiedliwia cię przed piractwem. Na przyszłość szanuj własne płyty...Temat zamykam, a dalsze dyskusje są chyba zbędne.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej