Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Runy paladyna
(1/1)
Varikhem:
Mam do was prośbę. Moglibyście mi powiedziec co trzeba zrobic by dostac kolejne runy paladyna? Ze ścieżki walki. Przeszedłem Gothica 2 parenaście razy ale paladynem gralem tylko 3 razy . Jestem w IV rozdziale zabilem okolo 25 hersztów i pułkownika mam 20 poziom oraz zabiłem Pandrodora. Biję sie jednoręcznym konsekrowanym mieczem. Mam podstawową rune paladyna ze ściezki walki ale chce czegoś więcej ponieważ obawiam sie ze z Feomatharem moze byc problem.
(PS:jest to mój pierwszy post ponieważ wczesniej nie moglem sie zalogowac.)
Jasio:
W Górnym Mieście w ratuszu jak idziesz do Hagena stoi przy ksążce taki jeden paladyn ma na imię Albrecht on ci daje runy paladyna. Musi sz po prostu co jakiś czas iść do niego i o nie poprosić.
Varikhem:
Ale mi pomogłeś...Myślisz że tego nie robiłem?Przeciez mówiłem ze mam podstawową rune paladyna ze ściezki walki.Prosze o PRECYZYJNÂĄ odpowiedź.
Garret:
Runy od Albrechta dostajemy co jakiś czas. Pierwszą runę dostajemy już przed lV rozdziałem kiedy tylko stajemy si palami(przed wyjściem na smoki do dolinki). Drugą dostajemy na początku V rozdziału. A trzecią-ostatnią- tuż przed wypłynięciem na Dwur Irdorath. Mam nadzieje że pomogłem.
Z poważaniem
Garret
Nawigacja
Idź do wersji pełnej