Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
mam problem z okara
jureus:
czesc mam problem pomozesze mi? gram w gothic 3 pierszy raz mam pytania?
1. od maga rakusa dostane ognisty puchar po uwolnieniu z jaskini czy po zaprowadzeniu do Okary?
2. czy musze isc do okary?
3. i jaka jest najbazdzej bezpieczna sciezka?
gram po stronie innosa
dziekuje za pomoc
Pazoxi:
Spróbuje Ci pomóc ;)
1.Tak jak mi powiedział kolega to po zaprowadzeniu do Okary.
2.Okara to główna baza Buntowników więc musisz tam iśc po aby np. dostac zadanie o uwolnieniu Gothy z klątwy albo jej odbudowie.
3.Ja zawsze chodzę po górach , nie mam tam zadnych potworów , ale jak jest się nie ostrożnym to można spaśc ;)
Myślę że Ci pomogłem :)
Pozdrawiam
adalq:
Co do punktu pierwszego, to Rakus dał mi puchar zaraz po uwolnieniu z jaskini i oczyszczeniu jej. Jeśli chcesz bezpiecznie dojść do Okary możesz skorzystać z pomocy Rufusa, którego masz tam odeskortować - puszczasz go przodem, i walisz z łuku :)
Mafioz:
A poco go odprowadzać do okary? jak ja z nim gadałem to dał mi ognisty kielich po wyjściu z nim z tej jaskini i powiedział że da sobie rade i żebym go nie odprowadzał.
Pazoxi:
--- Cytat: Mafioz ---A poco go odprowadzać do okary? jak ja z nim gadałem to dał mi ognisty kielich po wyjściu z nim z tej jaskini i powiedział że da sobie rade i żebym go nie odprowadzał.
--- Koniec cytatu ---
Ale jemu nie chodzi o Rakus'a maga ognia tylko o Ruffus'a z farmy pszenicy w monterze .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej