Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Szpon Beliara

(1/2) > >>

Xervos:
Mam problem odnośnie Szponu Beliara. Idę do kapliczki Beliara w wieży Xardasa i modlę sie ale niemoge nic zrobić ponieważ cały czas wali we mnie piorun i cały czas sie lecze. Wkońcu zostaje mi 1 punkt many na poswiecenie i nic. Cały czas pisze niemożna użyć tej broni. Za odp wielkie THX  

r4d00:
Po zdobyciu tego miecza, musisz porozmawiać z Saturasem. Pierwszy raz powie on Tobie, że uratowałeś świat i tym podobne bzdety. Rozmawiając z nim drugi raz, powie Tobie, jak używać Szponu. Da Tobie także propozycję, którą ja odrzuciłem xD. Mianowicie zaproponuje, abyś oddał mu Szpon, żeby nigdy nie dostał się w niepowołane ręce. Jak już nauczysz się używać tej broni, idź do kapliczki Beliara. Pojawi się opcja "ulepsz Szpon Beliara". Będziesz musiał poświęcić w zamian kilkanaście maksymalnych punktów życia. Ulepszyć go możesz raz na dwa poziomy Twojej postaci.
Pzd.

Xervos:
Lecz nieusłyszałem nic o ulepszeniu szponu :/. Jednak po rozmowie z Vatrasem ide do kapliczki i nadal niemoge uzywać broni ? Czy może być związane z tym że jestem Magiem Ognia ?

r4d00:
Czemu od razu tego nie napisałeś?? Mag nie może używać Szponu Beliara. Tyle. Temat do zamknięcia.
Pzd.

P.S. Nie z Vatrasem, tylko z Saturasem.

Adamus:
Jeżeli jesteś magiem ognia to nie używasz Szpona jako miecz tylko Beliar daje ci swoje runy magiczne

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej