Canis zauważył poza obozem paru typków poza obozem. Poszedł do Thrala i powiedział.
- Kolego, za obozem są jacyś ludzie.
- Tak, to bandyci, chcą nas zniszczyć za kradziesz kopalni. jeśli mozesz, to udaj się ich i pozbądź jaknajszybciej. co przy nich znajdziesz twojim jest, a teraz idź i rozpraw sie z nimi.
- Tak też neich się stanie...
Canis wyszedł z pomieszczenia...
---
Bronie:
Nazwa Broni: Kostur Cienia
Typ: Dwuręczny
Rodzaj: Kostur
Jakość Wykonania: Mistrzowskie
Poziom: III
Dodatkowo: Błogosławiony Oręż, Magia ÂŚmierci
Opis: Jest to kostur z osadzoną na szczycie czarnym kryształem, z szarawą smugą idacą przez jądro kryształu.
Nazwa Broni: Cienisty łuk
Strzały: 95
Rodzaj: ÂŁuk
Jakość Wykonania: Mistrzowskie
Poziom: IV
Dodatkowo: Mistrzowski ÂŁuk
Opis: Stworzony z ciemno-szarego Drzewa. Bardzo dobrze lezy w dłoni. Jest to spory łuk zrobiony na specjalne zlecenie. ÂŁuczarz robiąc go starał się aby po mistrzowsku go wykonać.
Pancerze:
Nazwa: Szata Adepta Nekromantacji
Typ: Szata
Rodzaj: Bawełniano-Lniana
Poziom: III
Wykonanie: Mistrzowskie
Dodatkowo: Magiczna Szata, Błogosławiona Szata, Mistrzowska Szata,
Opis: Szata jest zrobiona z Włukien roślin Bawełny oraz Lnu. Jest to Ciemno szara, wręcz prawie czarna szata z fioletowymi akcentami. Jest tworzona jedynie na zlecenie. Nosić mogą ją jedynie osoby naznaczone bogiem Beliarem.
Nabyte Zdolności:
Walka Kosturem: III
Walka Bronią Jednoręczną: III
Strzelanie z łuku: IV
Skradanie: II (Bieg)
Wytrzymałość na [Ból;]
Zabieranie Trofeów zwierzęcych [Pazury; Trucizna Krwiopijców; Obdzieranie ze skóry; Serca; Zbieranie mięsa I;]
Nauczone czary:
Nekromancja:
- Magia Krwi:
I Poziom Wtajemniczenia: Zgubne Uderzenie;
- Magia śmierci:
I Poziom Wtajemniczenia: Mrocznej Aury; Pocisk Zła; Opętanie Złem; Wybuch Cienia; Przyzwanie Zombie;
II Poziom Wtajemniczenia: Aury Nekromanty; Tchnienia ÂŚmierci; Skażenie Złem; Eksplozja Zła; Przyzwanie Demona;
- Umiejetności Dodatkowe:
Tworzenie Ożywieńca
Rytualizm
Spirytyzm
Metamorfoza
Magia Ognia:
I Poziom Wtajemniczenia: Ognista Strzała; Pirokineza;
Magia Ogólna:
I Poziom Wtajemniczenia: Telekineza; ÂŚwiatło; Sen;