Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Zanik

<< < (6/7) > >>

Altair:
Hmm... potrafię to wyjaśnić. Otóż nie koleguję się z przgłupami, debilami, czy jak kto ich tam nazywa. Jeśli ktoś jest miły, przyjacielski, to ok, akceptuję go, ale jeśli jest głupi niczym puszka piwa, unikam rozmowy z nim. A poza tym, kto powiedział, że nie lubię ludzi o takowych nawykach?

Dark Prince:

--- Cytuj --- Ja uwazam, ze nie ma sensu tak dbac o polszczyzne kiedy jest to zbedne,
--- Koniec cytatu ---

W takim razie nie ma sensu w takim razie czytać lektur, gdyż jest to zbędne. Tak samo nie ma sensu czytanie postów napisanych przez brakujące ogniwa ewolucji.

Zdarza mi się popełnić błąd jak każdemu, dlatego nie upominam kogoś, jak zrobi jeden błąd w kilku (nastu) wersach, jednak jak robi błąd w co drugim słowie, to już nie jest przypadek, tylko zwykłe niedouczenie.

--- Cytuj ---hehehe, tak, znasz np goscia 2 lata i tu nagle orientujesz sie:  "o kur.wa on przecież nie zna polskiego, no to juz go nie lubie".    Chyba jakby się z kims zakumplował, to by od razu sie zorientował że niezbyt umie ortografie...
--- Koniec cytatu ---

Wiesz, nie wszyscy są tak bystrzy jak ty i dostrzeżenie błędu zajmuje im nieraz więcej czasu niż te marne 2 lata.

--- Cytuj ---A skąd Ty wiesz, czy ja przewróciłem parę kartek, czy 100, czy 10000 ? Gówno wiesz, bo nie jesteś ani moim kumplem, nie spotykasz się ze mną... i te pe. A z takiej konwersacji na forum, ciężko jest, czy człowiek dużo czyta, czy nie... Nie mówię tu o "rażących" przypadkach.
--- Koniec cytatu ---
Nawet nie chciałbym się z tobą spotykać, jesteś nieletni (ja z resztą też). A nie prawda, można stwierdzić czy ktoś jest oczytany, ponieważ dysponuje bardziej rozwiniętymi postami, niż taki przeciętny user.

Szarleǰ:

--- Cytuj ---Wiesz, nie wszyscy są tak bystrzy jak ty i dostrzeżenie błędu zajmuje im nieraz więcej czasu niż te marne 2 lata.
--- Koniec cytatu ---

Lolek, chodzi o to ze ten ktos ewidentnie nie zna ortografii, a nie raz na czas popelni jakiegos orta. To jest normalne.

Altair:

--- Cytuj ---Wiesz, nie wszyscy są tak bystrzy jak ty i dostrzeżenie błędu zajmuje im nieraz więcej czasu niż te marne 2 lata.
--- Koniec cytatu ---

Hm, to mi zakrawa pod obrazę. Postanowiłem być dla ciebie dobry i wyjaśnię ci, że Roter użył ironii sarkastycznej. A jeśli chcesz dowiedzieć się co to znaczy, to zapraszam na wikipedia.pl.

--- Cytuj ---Zdarza mi się popełnić błąd jak każdemu, dlatego nie upominam kogoś, jak zrobi jeden błąd w kilku (nastu) wersach, jednak jak robi błąd w co drugim słowie, to już nie jest przypadek, tylko zwykłe niedouczenie.
--- Koniec cytatu ---

Ta... albo głupota (a czy ktoś temu przeczył?).

--- Cytuj ---Nawet nie chciałbym się z tobą spotykać, jesteś nieletni (ja z resztą też). A nie prawda, można stwierdzić czy ktoś jest oczytany, ponieważ dysponuje bardziej rozwiniętymi postami, niż taki przeciętny user.
--- Koniec cytatu ---

Widzę, że jesteś bardzo dowcipny. To dobrze... ja również jestem nieletni, ale patrząc na twoje posty właśnie widać, że nie jesteś oczytany, niezbyt rozwijasz swoje posty (nie w sensie treści, tylko w sensie intelektualnym), nie jest to jakaś złośliwość z mojej strony, tylko zauważanie pewnych faktów. Piszesz, jakbyś był sędzią - "ach, ten pisze słabo, a ten... no może być". Jakbyś ty był super-extra-mistrzem w pisaniu postów. A tak nie jest. Właśnie jesteś tego najlepszym przykładem, jak mało inteligentne niektóre wypowiedzi potrafią być.

Maksous:
Mi się wydaje że ten zanik jest spowodowany dużą ilością angielskich gier online, bo np w "Tibi" nie ma polskich znaków i potem po prostu ludzie odzwyczajają się od polszczyzny i walą błędy. Ale od razu mówię, nie jest to skierowane do wszystkich graczy, sam gram w tibie a jakoś potrafię przytrzymać ten alt i wcisnąć jakąś literkę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej