Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Pancerze orkowego
Valdar:
To że orkowie nie mają zbroi w ekwipunku po prostu tłumaczy że tak już się noszą i tyle :P a co próbowałeś ściągnąć te szmaty z beza by był całkiem nago ? to samo jest z orkami tylko że one mają już jako takie zbroje.
Wiadomo że najlepiej wyglądająca zbroja orków w G2 to zbroja Orkowego Elity. Wiadomo że jest silniejszy i tyle. Mi się po prostu podoba z wyglądu ;) coś ala paladyn :P
kuczaja:
Nie wiem co niektórym z was nie podoba się w pancerzu orka elity, idealnie oddaje wyraz orka z wyższych sfer (z tego co zrozumiałem z gry to ork z kontynentu). Pancerz orka wojownika jest zbyt dziki i niecywilizowany a o pancerzu orka shamana szkoda mówic. Pancerz orka elitarnego jest wytrzymały i świadczy o tym że orkowie też mają kowali . A tak nawiasem sprawdziłem czy orkowie mogą zakładac inne pancerze, okazało się że mogą!!! ÂŚmiesznie wygląda ork elita w pancerzu paladyna!!!
A oto instrukcja jak zobaczyc orka w innej zbroji:
1 najpierw wpisujemy bmarvinb
2 szukamy orka jeśli nie mamy takiego pod ręką klikamy F2 i wpisujemy: insert orcelite_roam. Oto ork który został przygotowany wcześniej
3 wybieramy ubranie dla orka, jeśli takiego nie mamy pod ręką wpisujemy insert itar_pal_h (zamiast pal_h możemy wpisac coś innego jak: prisoner)
4 celujemy w orka i klikamy O
5 chwytamy ubranie
6 ubieramy się w nie i śmiejemy się do rozpuku!!!
Pozdrowienia!!!
kubason:
Wyłącznie orka wojownika, to odzwierciedla jakimi te bestie są barbarzyńcami, ale (offtop sory;d) wolałbym żeby w G I i G II orki mialy coś w stylu z G III. Ale wracając to zdecydownie taka zbroja pasuje do orka z Gothic 2:D
Uchiha Sasuke:
można powiedzieć że EnzoFerrari odpowiedział za mnie armor elity jest super
krassus:
A mi się podoba pancerz orka szamana! Przepaska na biodra idealnie pasuje do jego postaci a tak poza tym można dzięki temu łatwo go zabić!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej