Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Gothic Tnie sie czemu

(1/1)

HuBerTo:
Mam maly problem nawet nie taki maly...Wlaczam g3 na srednich detalach i sie tnie jak to mozliwe przy takim sprzecie: 3.20GHz 2GB DDR2 i karte X600 Radeon 256MB Gra sie czesto tnie jak ide itd jak robie teleport to trwa to z 15 sek takie przyciencie na Srednich detalach mam WinXP i system defragmentowalem Diskeeperem i sprawdzalem i oczyszczalem i wogóle na maxa juz go wyszczulpilem dysk 160GB jak cos i najwnowsze steryownikik do karty 7.6 powie mi ktos czemu sie tak tnie moze jakas rada ?  

Enzo:

--- Cytuj ---Mam maly problem nawet nie taki maly...Wlaczam g3 na srednich detalach i sie tnie jak to mozliwe przy takim sprzecie: 3.20GHz 2GB DDR2 i karte X600 Radeon 256MB Gra sie czesto tnie jak ide itd jak robie teleport to trwa to z 15 sek takie przyciencie na Srednich detalach mam WinXP i system defragmentowalem Diskeeperem i sprawdzalem i oczyszczalem i wogóle na maxa juz go wyszczulpilem dysk 160GB jak cos i najwnowsze steryownikik do karty 7.6 powie mi ktos czemu sie tak tnie moze jakas rada ?
--- Koniec cytatu ---
.
Moze to być spwodowane tym, ze Direcx masz za mały. Z tego, co pamiętam do Gothica III trzeba mieć 9.0. Myślę ze troszeczkę pomogłęm. Pzdr. Maciekar

DODO:
Tak trudno zrozumieć, że ta gra się będzie ciała na każdym sprzęcie? Ma ogromne wymagania i nikt nic na to nie poradzi. Osoby ze słabszymi kompami muszą czekać i mieć wiarę, że wkrótce pojawi się modyfikacja zmniejszająca wymagania. Do tego czasu nic Ci nie poradzimy. Zamykam temat.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej