Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Biedronka

<< < (2/3) > >>

MenThor:

--- Cytuj ---Napiszcie także, co sądzicie o piosence, która została dołączona do tegóż pierwszego tekstu (jeżeli w ogóle ją ściągaliście... a polecam z całego serca szcz.gif ).
--- Koniec cytatu ---

Piosenka nie ma nic wspólnego z siecią sklepów Biedronka, ale to nic. Poprostu przez 15 min. nie moglem wydusić z siebie slowa z powodu śmiechu. Piosenka jest zaje...dwabista ;] Naprawdę bardzo śmieszne.

--- Cytuj ---Czy chcecie, bym napisał kolejny numer artykułu o sieci sklepów Biedronka, oraz spraw z nią związanych (jak, np. RWO oraz ataki na babcie za pomocą przepychaczek)?
--- Koniec cytatu ---

Ja chcę bardzo, bo podobał mi się on i jestem ciekaw dalszych losów RWO. Dziwi mnie czemu tak malo osób przeczytało temat i wypowiedziało się... czyżby, niektórzy nie lubili czytać???

--- Cytuj ---Mam nadzieję, że udzieli mi prawa użycia tego w następnym numerze. smile1.gif
--- Koniec cytatu ---

Wyslałem mu smsa, mówi, że możesz. :P

Anaconda:
Hehe niezłe :) Całkiem, całkiem :D Myślę, że po tym Radio Wolne Osiedle będzie chciało rozmawiać i pewnie będziesz miał wywiad z ich szefem =D Mam przynajmniej taką nadzieje ;)

Dragosani:
Hehe. Naprawde dobry i śmieszny artykuł. Ciekawi mnie tylko czy Radio Wolne Osiedle będzie przeprowadzało jakiś akcje zbrojme przeciwko temu robactwu ("Biedronce")  .

--- Cytuj ---Czy chcecie, bym napisał kolejny numer artykułu o sieci sklepów Biedronka, oraz spraw z nią związanych (jak, np. RWO oraz ataki na babcie za pomocą przepychaczek)?
--- Koniec cytatu ---

Jak najbardziej. Z niecierpliwością czekam na następny numer.
Poza tym nie zauważyłem żadnych błędów w artykule dzięki czemu jeszcze lepiej się go czytało. A moja ocena tego artu to 10/10.

Arthas:
Nie mam innego wyjścia, muszę zgodzić się w tym przypadku z moimi poprzednikami - cały artykuł jest świetny i napisany zrozumiałym, i łatwym w odbiorze tekstem. Na pierwszy rzut oka widać, iż masz talent do pisania tego typu artykułów i tekstów, co już nie jeden raz udowodniłeś. Cała praca ukazuje nam szarą codzienność i rzeczywistość - w tym przypadku sieć sklepów "Biedronka", z którą muszą ścierać się mieszkańcy spokojnego ÂŻagania. Muszę przyznać, iż to, co wyrabia ogólnie "Biedronka" naprawdę jest śmieszne i powoli zaczyna mnie irytować, trzeba skierować tutaj ukłon w stronę twórcy dzieła, który tak realistycznie i wiarygodnie rzuca światło i ukazuje nam naszą "Biedroneczkę"...
Jeśli chodzi o poprawność tekstu, nie mam co do niego zastrzeżeń, nawet nie przyglądałem się dokładnie i nie sprawdzałem, czy nie zawiera jakichś błędów, gdyż jestem niemal pewny, że takowych nie można w nim uświadczyć. Nic dodać, nic ująć, najwyższa ocena...
Ocena: 10/10
Gwiazdki: 5/5

Izrael:
Artykuł po prostu świetny. Widać, że masz talent nie tylko do rysowania. Tekst napisany jest zrozumiały i łatwy w odbiorze. Mam nadzieję, że uda Ci sie przeprowadzić wywiad z prezesem  RWO.
Moja ocena:10/10
Gwiazdki:5/5

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej