Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Pierwsze spotkanie z Gothiciem
Dziudix:
2005 jakoś wrzesień październik
po szkole idę po kolegę na boisko i wchodzę do jego pokoju i patrzę a on gra biega jakimś ziomem i robi zadania na początku zniechęciłem się bo niezbyt mi się podobało że koleś z gry musi dawać się wykorzystywać i robić jakieś głupie misje ale że jakoś nie miałem w co grać to sobie myślę pożyczę od niego i zobaczę jak zainstalowałem i włączyłem i na początku gry dostaje w mordę a ty nagle pojawia się jakaś postać o imieniu Diego i mi pomaga i tak zaczęła się moja przygoda z Gothicem oczywiście symulacje bólu brzucha głowy żeby tylko nie iść do szkoły móc pograć w gothica
mingo:
Pierwszy raz zagrałem w Gothica jakoś na początku 2003 roku. Była to pierwsza część gry i jak dotąd moja ulubiona :) Zafascynował mnie otwarty, żyjący świat oraz genialny klimat i bardzo ciekawa fabuła. Niebawem potem nastała premiera drugiej części i dalej to się jakoś potoczyło.
Oktawian August:
Moja historia zaczęła się tak
Pewnego razu przyszedł do mojego brata kuzyn i dał mu grę o nazwie Gothic II.Brat mój grał w nią trochę a ja się patrzyłem i wciągnęła mnie ta gra.Potem jak mój brat dał mi wejść na komputer to od razu zagrałem w Gothica II i przeszedłem go kilka razy wszystkimi gildiami.Potem brat załatwił dodatek Noc Kruka.Przeszedłem ten dodatek po kilka razy wszystkimi gildiami.Potem załatwiłem sobie Gothica i przeszedłem go kilka razy wszystkimi gildiami.Minęło tak kilka miesięcy aż pojawił się Gothic 3.Załatwiłem sobie go i przeszedłem go kilka razy innym Bóstwem.Nie grałem w dodatek Zmierzch Bogów.I tak mi się spodobała ta seria Gothic ,że zostałem jej fanem.
Diegogonzales29:
Moja Historia z GOTHICEM zaczeła się kiedy mój brat bez mojej zgody zainstalował G1.Spuśąciłem mu wtedy niezłe lanie.Już wchodziłem w "dodaj lub usuń programy"kiedy brat poprosił mnie o jej przetestowanie.Powiedziałem 15min.NIE Więcej.włączyłem nową grę i tak mijała 1H,2H,3H...Teraz jestem najwiękrzym fanem GOTHICA w mojej rodzinie.Potem był G2,G3(MOIM ZDANIEM NAJLEPRZA CZĂÂŚĂ) a teraz odkładam keszonkowe na G4
xanatos:
Gdzieś około 2005r. mój brat kupił Gothica, odpalił, i grał z godzinę. Ja wtedy grałem w piłkę na polu, więc gry nie widziałem. Po powrocie brat mi mówi - Ej, w tej grze sie chodzi wikingiem (:D), może ciebie to wkręci... - No i mnie wkręciło, już 4 lata gram ( z przerwami najwięcej pół roku) :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej