GothicPożyczyłem płytkę od sąsiada... Gothic... hm... no cóż, i tak nie mam w co grać.
Instaluję, oglądam filmik, podoba mi się, ładna grafika, ładnie głosy podłożone...
fabuła? Kilka sekund i już mnie wciągnęła. Pozbierał wszystko co było, doszedłem
do ÂŚcierwojada, zabił mnie. Tak chyba z 3 razy xD Potem szedłem ramię w ramię
z Diego, który mnie obraniał. Tak doszedłem do SO. Gdy miałem udać się listę
od Jana, ze 2 razy zabił mnie wilk... wkurzyłem się. Zadzwoniłem do kolegi, ktory
był fanem Gothica od dłuższego czasu ( cała klasa z niego polewałą
). On podał
mi kody.
" Wpisz insert troll "
" Ty, co to jest?! Zabił mnie! "
" No i oto chodziło! " ( wtedy to mnie wkurzył xD )
Kilka dni później dostałem kody i cieszyłem się Gothicem w pełni...
W miedzy czasie zachorowałem i pamiętam mój najgorszy sen w życiu...
śniło mi się że atakuje mnie troll, a ja nie mam kuszy xD Nawet nie wiecie
jak tak durny sen przeżywałem :]
Gothic IIPożyczam od kolegi płyty Gothic II. Na samym wstępie opadła mi czacha, bo na CD
2 było napisane markerem " zje*ana płyta ". No ale nic... po pewnym czasie okaząło
się że faktycznie była zje*ana xD Pliki z dźwiękami nie chciały się wgrywać, to wiecie
co zrobiłem? To co się nagrało ( 76% ) skopiiowałem na inny dysk i jak instalacja
się zakończyła, to miałem nadal te pliki
potem crack i tak mi poszedł G2... co prawda, nie
miałem 70% dialogów ale dało się grać
Jednak nadal uznawałem G1 za najlepszą grę...
GOTHIC 3- Grzesiek! Pobieram demo Gothica 3!! Zobaczymy jak się nam będzie zacinął! - tak mówiłem do kolegi...
Godzina 6 rano. koniec pobierania. Wstaje z łózka, obudzony przez budzik. Potrzeba jakieś syfy, C++,
Frame work... wgrywam... nie wiem czemu, ale Frame work wgrywał mi się ok 50 minut! Czyli musiałem
wstać o godzinie 6... dopiero o 7 zacząłem grać. Szczęka mi opadła... od czasu kupienia nowego kompa
żadna gra mi się tak nie zacinąła...
Później dostałem Gothica 3 PL, od kumpla, ale nie jestem zadowolony... gra się tak tnie, że nie mam ja
żadnej przyjemności z grania... dlatego G3 jest dla mnie najgorszą częścią...
szkoda, pozdrawiam!
BS