Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Problem z Baltramem

(1/2) > >>

Pawelck91:
Witam!

Ostatnio gdy grałem w Gothica pojawił mi się pewien problem z kupcem Baltramem. Otóż gdy chciałem z  nim porozmawiać on cos mi powiedział, że podjudzam wieśniakow i takie tam i zażądał ode mnie szynki i mleka. Podkreśla, że jestem najemnikiem. Czy u was tez coś takiego się zdarzyło proszę o odpowiedzi.

Pozdrawiam !

Isentor:
A czy ty przypadkiem nie wsadziłeś do paki Canthara? Bo jeżeli tak i jesteś teraz w trzecim rozdziale to on z niej wychodzi. I, że tak powiem mści się opowiadając różne bajeczki kupcom.

r4d00:
Isentor, ja wsadziłem Sarę do pierdla, a Baltram i tak wymagał ode mnie szynek i mleka. Ja go olałem ciepłym moczem i jak przeszedłem do następnego rozdziału nie chciał już tych produktów. Problemem jest to, iż nie ma chęci ze mną handlować. Buc śmierdzący !!!

Thorus15:
Może wykiwaliście go z paczką Nagura?

r4d00:
Aaaaaa... i tu się mylisz brachu   .Jestem uczciwy i zaniosłem paczkę jej właścicielowi ( Baltramowi ), a tego ciula Nagura ( jak mnie wnerwiał jego styl mówienia  ) oddałem w ręce Lorda Andre. Baltram może  
przestał lubić Bezimiennego po tym, jak kazaliśmy mu siedzieć w porcie zamiast Laresa xD... kto wie. Pzd

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej