Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Diego
Leviatan:
--- Cytuj ---To że lubi być bogaty to się zgodze , ale że był wierny staremu obozowi to raczej nie, przeciesz diego zdradził stary obóz i przeszedłdo nowego.Coś w tym musi być ... biggrin.gif
--- Koniec cytatu ---
Jak to przeszedł do Nowego? Nic o tym mi nie wiadomo....a moim zdaniem Milten, Lester, Gorn i Diego to jest grupka "zwiadowcza" wysłana do kolonii, żeby odkryć sprawę powiększenia sie bariery, oraz zlikwidować jej przyczynę.
Looq:
Ja zgodzę się z Leviatanem, wszyscy 4 mogli zostać wysłani do koloni, ale gdy zrozumieili że nie zdołają się dowiedzieć dlaczego bariera się rozrosła, to każdy z nich poszedł pilnować i szpiegować jeden z obozów. A Milten, został wśród magów w razie jak by się czegoś dowiedzieli. Diego zawsze pomagał nowym i kazał dołączać do SO, może czekał na jakąś informację z zewnątrz, to był następny powód obrony nowych przed chrztem wody, gdy by oni zgineli to wiadomość by przepadła. Bo kto powiedział, że my byliśmy pierwszym kurierem zza bariery, trzeba było chronić wszystkich a Diego się podjął tego zadania i je dobrze wykonywał.
kuczaja:
Diego wysłannikiem Lee?! To mnie szczerze rozbawiło. Diego jest w starym obozie przez łatwą forse! Wystarczy że nic nie robi, a i tak ma udział w Gomezowskim handlu. Poza tym Diego nigdy nie przeszedł na strone nowego obozu, on po prostu ostrzega ludzi z nowego,starego i bagiennego obozu o strażnikach. Wątpie nawet czy diego wogule zna Lee! A co do listu z testu zaufania to Diego po prostu nie zauważył że jest coś dopisane (nie każdy jest wszachwiedzący). Co do tego że zna Gorna się zgodze, ale to jeszcze o niczym nie świadczy. Podsumowując: Diego nie jest wysłannikem nowego obozu.
Pozdrowienia!!!
Uchiha Sasuke:
yyy...Diego na pewno nie jest wysłannikiem Lee. Wierny SO też ne jest.ÂŻe lubi być przy forsie to się zgodze.Test Zaufania Diego przecierz nie wie co było na początku na liście. Nigdy terz nie przeszedł na strone NO.
stefan666:
Moim zdaniem tak jak mówią poprzednicy Diego lubi byc bogaty a zdradził SO bo wiedział że Gomez jest szalony i go zostawił może bał się że Gomez każe go zabić .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej