Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Urizel
r4d00:
Skąd wiesz, że Orkowie nie wiedzieli ? Skoro posiadali wiedzę na temat Uriziela i rycerza, który nim władał, to pewnie i na temat tej zbroi co nieco wiedzieli
Mater of the Death:
Uważam że Xardas jest wszechwiedzący, on wszystko wie. W sumie przez wszystkie 3 częśći Gothica siedzi przy książkach i czyta, czyta i czyta... Przypomnijcie sobie te ogromne jego biblioteki z tysiącami książek!!!
Valar:
Tysiącami? Chyba trohcę przesadziłeś... A pozatym (to również jest przesada [moim skromnym zdaniem]) Xsardas Wrzechwiedzący??? Coś mi tu nie pasuje...
Mater of the Death:
--- Cytat: bartaz11 ---Tysiącami? Chyba trohcę przesadziłeś... A pozatym (to również jest przesada [moim skromnym zdaniem]) Xsardas Wrzechwiedzący??? Coś mi tu nie pasuje...
--- Koniec cytatu ---
Zainstaluj sobie Gothica II, albo jedynke i dojdź se kodami do xardasa wejdź do jego pomieszczenia i porozglądaj sie, a wtedy może zobaczy troche książek (niechodzi mi ote co czyta tylko te na ścianach nie?), dobra a wszechwiedzący to rzeczywiście nie jest...
Niedamir:
Według mnie to Xardas w ogóle jest świr. Siedział przecież w tej wierzy przez nie wiadomo ile lat. Nie miał co robić więc zaczął czytać książki. A w jego wierzy jest tyle książek że na pewno znalazła się jakaś jedna inna. Być może w jakiejś książce jest napisane o pewnym mieczu obdarzonym boską mocą. Nie musi być napisane co to za miecz i gdzie leży. Kiedy przynosi się mu miecz może go skojarzyć z tamtym z legend i próbuje naładować go tak jak było napisane w książce no i się udaje. Być może to Xardas nadaje nazwę temu mieczowi tylko się nie przyznaje.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej