Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Jak zakończyć zadanie z listami gończymi?

(1/1)

r4d00:
Już główną misję dodatku wypełniłem i kieruję się w stronę portalu, aby powrócić do Khorinis. Jednak nadal mam aktywne zadanie z listami gończymi! Jak je zakończyć?

Arthas:

--- Cytuj ---1. Listy gończe
Zleca: Bandyta

Zaraz za jaskinią z goblinami zostajesz zagadany przez bandytę. Podczas rozmowy musisz być dla niego miły, lecz musisz unikać kwestii pójścia za nim do jaskini. Bandyta wtedy porzuci chęć zaatakowania naszego bohatera, a w dalszej rozmowie zaproponuje ci za 10 monet informację na temat człowieka, który rozsyła listy gończe z twoją podobizną. Przywódca bandytów nazywa się Dexter, a znaleźć go można na południe od farmy Onara w wieży na szczycie góry. Na miejscu trzeba się z nim rozprawić.
--- Koniec cytatu ---
Opis całej misji ze strony. Mam nadzieję, że pomoże.

r4d00:
Tak się składa, że już wieki temu zabiłem Dextera i wracam z Jarkendaru po pokonaniu Kruka, a nadal mam aktywne zadanie z listami...

echo:
na twoim miejscu pogadałbym z pablo strażnikiem miejskim
(jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś)on coś gada do ciebie na temat listu gończego.
i wróciłbym do jaskini przed farmą lobarta.

r4d00:
Rozmawiałem z Pablo i z tymi bandytami, od których zaczęło się zadanie(zabiłem ich na samym początku  ) . Dobra, może coś wykombinuję.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej