Autor Wątek: Nieodryta sprawa  (Przeczytany 1968 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Snajper

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Nieodryta sprawa
« dnia: 19 Lipiec 2007, 13:36:39 »
Witam :)
Lubię grać w Gotha. Dużo razy go przeszedłem ale mam takie dwa pytania:
1. Jak mieć ciężką zbroje strażnika? Jak chce ją kupić, Stone mówi że jestem nie doświadczony... A gdy dalej gram wygnają mnie ze starego obozu nie mam jak zdobyć zbroi...  
2. Na początku gry Diego mówi: ... że Gomez przesyła im broń, chleb, mięso, wszystko. Ja też mogę brać w tym udział tylko muszę dołączyć do ludzi Gomeza. Mogłoby to kiedyś nastąpić???  

Offline Isentor

• Wielki Lord Elekt
  • Reputacja: 27957
  • Zbyt pokręcony, by żyć. l zbyt rzadki, by umrzeć.
    • Karta postaci

Nieodryta sprawa
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Lipiec 2007, 13:43:56 »
Cytat: Snajper
Witam :)
Lubię grać w Gotha. Dużo razy go przeszedłem ale mam takie dwa pytania:
1. Jak mieć ciężką zbroje strażnika? Jak chce ją kupić, Stone mówi że jestem nie doświadczony... A gdy dalej gram wygnają mnie ze starego obozu nie mam jak zdobyć zbroi...  
I nigdy jej nie dostaniesz...

Cytat: Snajper
2. Na początku gry Diego mówi: ... że Gomez przesyła im broń, chleb, mięso, wszystko. Ja też mogę brać w tym udział tylko muszę dołączyć do ludzi Gomeza. Mogłoby to kiedyś nastąpić???  
Dołączasz do ludzi Gomeza stając się cieniem a następnie strażnikiem więc w czym problem?

Forum Tawerny Gothic

Nieodryta sprawa
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Lipiec 2007, 13:43:56 »

Offline Sir_William

• Magnat
  • Reputacja: 3
  • I tak w koło, Macieju...
Nieodryta sprawa
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Lipiec 2007, 18:16:55 »
Cytat: IsentoR
Dołączasz do ludzi Gomeza stając się cieniem a następnie strażnikiem więc w czym problem?

Myślę, że chodzi tutaj Snajperowi o "udziały" w owych transakcjach Gomeza.
Otóż, jedyne co dostaniesz to broń, - oczywiście nie miecz Jedi ale standardowe ostrze. Praktycznie w/w słowa Diego to czysta reklama, która ma Ciebie nakłonić do przyłączenia się.
Oczywiście jest tutaj nuta realizmu, gdzie twórcy chcieli na niego postawić, jednak w grze - nie wszystko jest możliwe, dlatego cytat dowódcy Cieni jest jedynie pustym sloganem.

Forum Tawerny Gothic

Nieodryta sprawa
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Lipiec 2007, 18:16:55 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18