Strefa pomocy > Gothic
Nieodryta sprawa
(1/1)
Snajper:
Witam :)
Lubię grać w Gotha. Dużo razy go przeszedłem ale mam takie dwa pytania:
1. Jak mieć ciężką zbroje strażnika? Jak chce ją kupić, Stone mówi że jestem nie doświadczony... A gdy dalej gram wygnają mnie ze starego obozu nie mam jak zdobyć zbroi...
2. Na początku gry Diego mówi: ... że Gomez przesyła im broń, chleb, mięso, wszystko. Ja też mogę brać w tym udział tylko muszę dołączyć do ludzi Gomeza. Mogłoby to kiedyś nastąpić???
Isentor:
--- Cytat: Snajper ---Witam :)
Lubię grać w Gotha. Dużo razy go przeszedłem ale mam takie dwa pytania:
1. Jak mieć ciężką zbroje strażnika? Jak chce ją kupić, Stone mówi że jestem nie doświadczony... A gdy dalej gram wygnają mnie ze starego obozu nie mam jak zdobyć zbroi...
--- Koniec cytatu ---
I nigdy jej nie dostaniesz...
--- Cytat: Snajper ---2. Na początku gry Diego mówi: ... że Gomez przesyła im broń, chleb, mięso, wszystko. Ja też mogę brać w tym udział tylko muszę dołączyć do ludzi Gomeza. Mogłoby to kiedyś nastąpić???
--- Koniec cytatu ---
Dołączasz do ludzi Gomeza stając się cieniem a następnie strażnikiem więc w czym problem?
Sir_William:
--- Cytat: IsentoR ---Dołączasz do ludzi Gomeza stając się cieniem a następnie strażnikiem więc w czym problem?
--- Koniec cytatu ---
Myślę, że chodzi tutaj Snajperowi o "udziały" w owych transakcjach Gomeza.
Otóż, jedyne co dostaniesz to broń, - oczywiście nie miecz Jedi ale standardowe ostrze. Praktycznie w/w słowa Diego to czysta reklama, która ma Ciebie nakłonić do przyłączenia się.
Oczywiście jest tutaj nuta realizmu, gdzie twórcy chcieli na niego postawić, jednak w grze - nie wszystko jest możliwe, dlatego cytat dowódcy Cieni jest jedynie pustym sloganem.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej