Strefa pomocy > Gothic

Nieodryta sprawa

(1/1)

Snajper:
Witam :)
Lubię grać w Gotha. Dużo razy go przeszedłem ale mam takie dwa pytania:
1. Jak mieć ciężką zbroje strażnika? Jak chce ją kupić, Stone mówi że jestem nie doświadczony... A gdy dalej gram wygnają mnie ze starego obozu nie mam jak zdobyć zbroi...  
2. Na początku gry Diego mówi: ... że Gomez przesyła im broń, chleb, mięso, wszystko. Ja też mogę brać w tym udział tylko muszę dołączyć do ludzi Gomeza. Mogłoby to kiedyś nastąpić???  

Isentor:

--- Cytat: Snajper ---Witam :)
Lubię grać w Gotha. Dużo razy go przeszedłem ale mam takie dwa pytania:
1. Jak mieć ciężką zbroje strażnika? Jak chce ją kupić, Stone mówi że jestem nie doświadczony... A gdy dalej gram wygnają mnie ze starego obozu nie mam jak zdobyć zbroi...  

--- Koniec cytatu ---
I nigdy jej nie dostaniesz...

--- Cytat: Snajper ---2. Na początku gry Diego mówi: ... że Gomez przesyła im broń, chleb, mięso, wszystko. Ja też mogę brać w tym udział tylko muszę dołączyć do ludzi Gomeza. Mogłoby to kiedyś nastąpić???  

--- Koniec cytatu ---
Dołączasz do ludzi Gomeza stając się cieniem a następnie strażnikiem więc w czym problem?

Sir_William:

--- Cytat: IsentoR ---Dołączasz do ludzi Gomeza stając się cieniem a następnie strażnikiem więc w czym problem?

--- Koniec cytatu ---

Myślę, że chodzi tutaj Snajperowi o "udziały" w owych transakcjach Gomeza.
Otóż, jedyne co dostaniesz to broń, - oczywiście nie miecz Jedi ale standardowe ostrze. Praktycznie w/w słowa Diego to czysta reklama, która ma Ciebie nakłonić do przyłączenia się.
Oczywiście jest tutaj nuta realizmu, gdzie twórcy chcieli na niego postawić, jednak w grze - nie wszystko jest możliwe, dlatego cytat dowódcy Cieni jest jedynie pustym sloganem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej