Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Mysz, głośniki i klawiatura
DODO:
Witam
Zamierzam kupić nowy sprzęt do komputera. Jako, że się na tym zbytnio nie znam proszę was o pomoc. Do tej pory wybrałem mniej więcej taki sprzęt jaki chciałbym kupić, lecz proszę was o porady i ewentualne wskazanie innych modeli, które waszym zdaniem zasługują na uwagę. Pamiętajcie również by nie przeginać cenowo, nie kupię sprzętu który będzie kosztować więcej niż 300zł.
Głośniki
Mysz
Klawiatura
Respev:
Szczerze? Klawiatura i myszka to może być nawet jakaś a'la allegro. Nie wiem po co lepsza, dla szpanu?
Pawelck91:
Ej DODO ty mnie zawsze rozwalasz tym tekstem "ja sie za bardzo nie znam"... Wybierasz zawsze najdrozszy sprzet na rynku i zarazem najlepszy. Jest jeszcze cos do czego ci to konkretnie potrzebne? Jesli np. do CS'a to taka myszka to skarb dla gracza a jezeli do czegos innego to na co Ci to ?
Rakbar Nasard:
Witam
DODO mam właśnie tą myszkę ( tylko inny kolor ) Logitech G5 laser mouse jest bardzo dobra. Fajny wygląd, dobrze sie nią "jeździ" po podkładce.
Co do głośników to mam te:
http://sklep.komputerowy.pl/products/creat...t6060/1224.html
są bardzo dobre mam już je 1,5 roku ( dużo za nie dałem 300 chyba ) i jak na razie spisują sie świetnie. A do tych wybranych przez ciebie to są dobre jaki i fajne w wyglądzie.
Aha jeszcze klawiatura nie znam sie na nich więc nie będę Ci wciskał główna ( za przeproszeniem ).
--- Cytuj ---A jaka myszka nie jeździ dobrze po podkładce? 3 lata grałem w Call of Duty ma myszce za 20zł i musze nie skromnie przyznać, że zawsze "wymiatałem", więc w czym problem?
--- Koniec cytatu ---
Miałem wcześniej mysz która miała małe ślizgacze, ktore zostawiają małe odłamki po których myszka nie chce jeżdzić. To nie była jej wada po prostu taka mysz.
--- Cytuj ---Też podobne pytanie - czym się różni klawiatura za 300zł od tej za 30? Tylko designem i paroma dodatkowymi przyciskami. To, że ma podświetlane klawisze akurat mnie nie obchodzi. Kupić neon na allegro za 6zł, zamontować nad klawiaturą (np. pod biurkiem) i gotowe.
--- Koniec cytatu ---
Mój kumpel miał za 40 zł klawiature po 2 miesiącach wypadały mu klawisze. W mojej ( zapłaciłem 90 zł ) też kilka odpada nawet te nie używane jak Caps Lock.
Respev:
--- Cytuj ---Fajny wygląd, dobrze sie nią "jeździ" po podkładce.
--- Koniec cytatu ---
A jaka myszka nie jeździ dobrze po podkładce? 3 lata grałem w Call of Duty ma myszce za 20zł i musze nie skromnie przyznać, że zawsze "wymiatałem", więc w czym problem?
--- Cytuj ---Aha jeszcze klawiatura nie znam sie na nich więc nie będę Ci wciskał główna
--- Koniec cytatu ---
Też podobne pytanie - czym się różni klawiatura za 300zł od tej za 30? Tylko designem i paroma dodatkowymi przyciskami. To, że ma podświetlane klawisze akurat mnie nie obchodzi. Kupić neon na allegro za 6zł, zamontować nad klawiaturą (np. pod biurkiem) i gotowe.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej