Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
magiczna ruda
Javvor:
Siemano
Powidzcie mi gdzie mozna zdobyc magiczna rude? Nie chodzi mi o GD ale gdzie w gd tez napiszcie :P
Enzo:
Nie chodzi Ci o GD. No niestety, ale nie wiem gdzie oprócz GD można znaleźć Magiczna rudę. Jeżeli pobijesz Benneta w 3 lub 4 rozdziale to on bedzie miał 2- bryłek rudy. Istnieje również cheat na magiczną rudę.
Jeżeli chodzi o GD to w budunku po prawej stronie od taranu są skrzynie w, których są bryłki rudy. W niektórych kopalniach też leżą....
Jachu:
Hmm gdy idziez w strone najemnikow po prawej stronie są owce (jest tam jeden gosc ktory moze Ci owce sprzedac nie pamientam jak ma na imie) skręć w prawo tam bendzie podejsie pod gore do kryjowki Dextera (widac tam wieze) wejdz na gore powiedz straznikowi ze szef ma na imie Dexter (jeśli gadales na poczontku z bandytą) pozniej skręć w prawo bendzie tam kopalnia, są tam pełzacze i o ile dobrze pamientam jeden pełzacz wojownik, porozglądaj się po tej kopalni, jest tam chyba 5 brylek rudy (albo 6 nie pamientam).
r4d00:
Nie pamiętam gdzie są te kawałki rudy, ale ja w trzecim rozdziale NK miałem już 9, więc jak poszukasz, to na pewno znajdziesz. Musisz tylko pochodzić po miejscach "niecodziennych" , np. po kryptach czy po jaskiniach. Jak poszperasz to znajdziesz . Pzd.
echo:
nie daleko farmy sekoba w gęstwinie lasu znajduje sie grób innubisa w kaplicy
trzeba przełączyc 4 przelaczniki i otworza sie drzwi do podrziemi sa tam trzy szkrzynie stzrezone
przez horde szkieletow w jest tam bezpiecznie dopoki nie otworzy sie skrzyni
w jedznej z tych skrzyn jest ruda jesli mnie pamiec nie myli
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej