Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Wrak na mapie Khorinis

(1/2) > >>

Diego Ostatni Asasyn:
Witam !
Na mapie terenów Khorinis widnieją dwa statki. Jeden to okręt Paladynów stacjonujący w dokach Khorinis a drugi ? Od kiedy kupiłem mapę zastanawia mnie czy istnieje możliwość dotarcia na ten drugi okręt. Może wie ktoś czy to możliwe?
Pozdrawiam

Bela:
Coś mi się zdaje, że ten okręt to tylko ozdobnik do mapy, który wskazuje, że teren na którym leży na mapie to w rzeczywistości woda. W mapce wg której płyniesz na Irdorath też jest taki statek. Jest to takie wyszczególnienie morza od lądu. Na mapce Khorinis ten stateczek jest jakby bledszy od reszty mapy (w ty m statku paladynów). To miejsce w świecei gothica nie istnieje - jak już mówiłem to taki ozdobnik. No chyba. że się mylę to mnie oświećcie w tym temacie i pokażcie screena z tego statku.

Enzo:

--- Cytuj ---Witam !
Na mapie terenów Khorinis widnieją dwa statki. Jeden to okręt Paladynów stacjonujący w dokach Khorinis a drugi ? Od kiedy kupiłem mapę zastanawia mnie czy istnieje możliwość dotarcia na ten drugi okręt. Może wie ktoś czy to możliwe?
--- Koniec cytatu ---
Popieram powższą treść odpowiedzi. Ten statek może i tam być, ale dotarcie do centrali tego statku jest niemożliwe. Jeszcze jedna uwaga : Jak popłyniesz w morze od Laresa to tam jest zatopiony okręt piratów więc, może ów statek, który widnieje na mapie też jest zatopiony, a oto link do mapki Khorinis http://gothic.gram.pl/galeria/displayimage...bum=8&pos=2 wiesz tego statku jednak w ogóle nie ma po widać jak na mapie jest bladszy

Rakbar Nasard:
Mi to sie wydaje że on jest tam narysowany bo w tamtym kierunku odjeżdża sie na Myrtane. Aby Gothicowi fani wiedzieli w którym kierunku patrzeć   . Albo urozmaicenie mapki żeby była ciekawsza.

r4d00:
Ten statek z rozwiniętymi żaglami to tylko ozdobnik lub po prostu oznaczenie morza. Temat to "wrak na mapie Khorinis" - jeśli chodzi o ten zatopiony do połowy statek przy porcie, to zupełnie nic tam nie ma. Pzd.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej