Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Nie wiem co dalej
Respev:
Wykonaj zadanie pt. zaginieni ludzie i Handlarz bronią. Potem idź z tym do Vatrasa. Nie rozumiem jednego - dlaczego nie wykonujesz zadań pokolei?
Gothic_Project:
Powinieneś - moim zdaniem - iść do świata z dodatku na początku - w pierwszym rozdziale wykonać zadania od Vatrasa, tj. "Zaginieni ludzi" i "Handlarz bronią dla bandytów", potem jako już członek gildii zanieś wiadomość Lordowi Hagenowi. Teraz jako członek Wodnego Kręgu, będąc w drugim rozdziale przekroczyć portal.
Kołtun:
No tak , powinienem , ale jest już za późno :/.Zadanie z handlarzem wykonałem a zaginieni ludzie to chyba można skończyć dopiero w tym nowym świecie ( tam gdzie piraci i obóz bandytów ) :( .Ehhh , zobaczymy , może DODO coś wymyśli . Jak nie to chyba użyje koda/ów :/.
DODO:
Sprawa zakończona sukcesem Wszystko dobrze zrobiłeś, ale zapomniałeś przeczytać notki pt" Rozkazy" przez co nie mogłeś ukończyć tego zadania. Rozmawiałem już z Vatrasem. Zapis znajduje się w Gospodzie "Pod Martwą Harpią". Po wczytaniu porozmawiaj z Orlanem a dalej graj zgodnie z fabułą.
http://www.sendspace.com/file/aemtnu
P.S. Masz strasznie słabą postać.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej