Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Gomez-Trylogia [Komiks]
Arti:
--- Cytat: Piotr_pl. ---Chcecie zobaczyć zapowiedź mojego następnego komiksu? A zatem proszę ;) :
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...2943ed94cb.html
--- Koniec cytatu ---
OMG Już się nie mogę doczekać. Po plakacie widać, że to będzie hit! Człowieku Ty masz talent.. Powinieneś zawodowo tworzyć komiksy i być w dziesiątce najbogatszych ludzi na świecie. Masz talent!!! Ja Ci to mowie, a ja wiem co mowie znam się trochę na komiksowości xD
Anmarius:
O stary, ja popieram zdanie Artiego, Ty masz talent, rozumiesz ?! Kurde, komiksy takie śmieszne powinieneś tworzyć zawodowo i dostawać multum kasy, stary, już nie mogę się doczekać, chcę umierać ze śmiechu, masz te komiksy szybko zrobić, i żeby ich dużo było o Baskecie i Wigo xD Uwierz mi, ja też na komiksach się znam xD
laskos:
Komiks jest... Wyj****ty, naprawde mi sie spodobał Dobra scena jak atakowali SO, ba, w ogóle jak sie atakowali!! A to prównanie Gomeza którego zamek atakowano do Hitlera którego BUNKIER oblegali i obaj popelnili w nich samoboja mnie rozbawilo na maxa ;-) 20/10 [zrob sobie tylko licencje z producetnem lub z tymi co tworzyli gre i wydawaj komiksy ]
Vesten_123:
Czytałem trzy twoje komiksy i powiem o nich jedno: są doskonałe! Najlepszy jest Basket&Wigo. Czekam na drugą część. A Gomez trylogia i Nóż z Ciemności są mniej więcej tak samo dobre. Co do Gomeza: ÂŁadnie przedstawiłeś jego historię. Ze zwykłego skazańca staje się przywódcą buntu, a po rebelii magnatem. Doskonale wymyśliłeś historię wojny o kolonię, chociaż na początku wyglądało to, jakbyś chciał opisać historię Gomeza taką, jak w Gothic'u. A jeśli chodzi o ocenę...
Ortografia 10/10
Interpunkcja 10/10
Fabuła 100/10 (to takie dobre, że niżej dać nie mogłem)
Przyjemność z czytania 100/10 (jak powyżej)
Eregrin:
No dobra, to to mi przypominało II wojnę ÂŚwiatową. Dlkaczego?
Co chwila bitwy (i dobrze ;P), Gomez ma w ogóle w grze wąsik, jak Hitler, na końcu Adolf Hitler - Gomez, popełnił samobujstwo, dysponował on przeogromną armią, jednak, że USA (Bractwo, Nowy Obóz), to rozwalili.
Wszystko mi się podobało...
Bardzo dobrze wykonany komiks. Naprawdę, nic dodać, nic ująć. cena końcowa:
10000000000000000000000000000000000000000|10
A na poważnie, to 10|10
Nawigacja
Idź do wersji pełnej