Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Vengard-jak przejść?
(1/1)
Mistrz Togo:
Mój problem w vengardzie jest taki otóż nie po teleporcie wychodze ze świątyni ,a przede mną masa orków. Mam dość spore lagi.Czy jest sposób aby szybko w miare bezpecznie dostać sie do zamku(pare orkow na upartego moge ubic)?
A jeszcze coś. Kiedyś ukradłem jakis item rolandowi z okary. Teraz jeśli zbliżę się do jego komnaty rzuca sie on na mnie ze strażnikami. Próbowalem użyć czaru "amnezja" ale kiedy go użyłem Roland powiedział coś w stylu "TERAZ CIE DORWĂ!" i dalej gonił za mną.
Respev:
--- Cytuj ---Mam dość spore lagi.
--- Koniec cytatu ---
Lagi? Grasz w tą grę po sieci?
--- Cytuj ---Lag – czas jaki upłynął między wysłaniem pakietu informacji, a jego odebraniem. Zazwyczaj opóźnienie takie jest rzędu kilkudziesięciu milisekund, jednak w przypadku wystąpienia problemów z funkcjonowaniem sieci (spowodowanych np. przeciążeniem serwera), może dojść do jego wydłużenia – nawet do kilku sekund.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---.Czy jest sposób aby szybko w miare bezpecznie dostać sie do zamku(pare orkow na upartego moge ubic)
--- Koniec cytatu ---
No a jak myślisz? Po to są orkowie, by ich zlikwidować. W miarę bezpiecznie dotrzeć? Owszem, sprint.
gawal:
Biegniesz sprintem do zamku, nie ruszaj orkow bo wtedy cala zgraja sie na ciebie rzuci, mijaj ich jak pachołki.{Nie bierz tego paladyna co w swiatyni chce ci pomóc on jest zbedny a nawet tylko przeszkadza
szczotex:
Hmmm ja w Vengardzie mam inny problem, niemoge znalesc tego zaginionego palladyna, czy ktos wie gdie on jest. Z góry dzieki.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej