Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Jaka to postać z gry?

<< < (8/14) > >>

Wrath:
Thomas Angelo czyli po prostu Tommy
Jako że jestem pewien na sto procent zadam swoje pytanie

Bohater drugoplanowy może nawet epizootyczny lecz bardzo ważny dla fabuły  gry "Najdłuższa Podróż" genialny, lecz ekscentryczny haker, kolekcjoner informacji i handlarz wszelkiego rodzaju nielegalnych, trudno dostępnych rzeczy. Swoją tajną siedzibę ma w dokach Newport, a jako że nie ma nóg i porusza się na krześle antygrawitacyjnym właściwie jej nie opuszcza.

--- Cytuj ---    Nie jestem pewien ale chyba miał na imie Fliper
--- Koniec cytatu ---

Tak zadawaj swoje pytanie

Meterosexual:
Nie jestem pewien ale chyba miał na imie Fliper

Uczeń potężnego czarownika Phenriga. Został wysłany do Wolnego Miasta Stonehelm, gdzie ma pomóc mistrzowi Menelagowi w zdobyciu Cienistego Czerepu, potężnego artefaktu, który według przepowiedni zostanie użyty do uwolnienia demonów przez Mesjasza Ciemności. Chwilę po przybyciu bohatera do Stonehelm, następuje atak nekromantów, który zapowiada, że nie będzie to tylko turystyczna wyprawa.

--- Cytat: Don Corleone ---Jest to Sareth, z gry Dark Messiah of Might and Magic.

--- Koniec cytatu ---

zgadza sie zadawaj pytanie

XAR_DAS:
Nie jestem pewien , ale  ta czarnowłosa  dziewczyna w szpitalu , kojarzy mi się Eragonem , kiedy to Eragon  poszedł do takiego jakby więzienia , gdzie DURZA  ją torturował , bo chciał z niej wydusić informacje o  jaju smoka . Gadała telepatią do Eragona , a ten postanowił ją uratować

Wrath:

--- Cytuj ---Czarnowłosa dziewczyna, która opowiada nam o swojej ekscytującej historii rozgrywanej w dwóch światach. Poznajemy ją w jakimś szpitalu lub czymś podobnym, jest w śpiączce.
--- Koniec cytatu ---

Zoe Castillo (nie jestem pewien pisowni nazwiska) z gry Dreamfall.

Jest złodziejką, która wychowała się na ulicach Neverwinter i zaskarbiła sobie wielu wrogów, w tym uważającego się za "najlepszego złodzieja świata" - Leldona.Spotykamy ją niedaleko Fortu Lock.

--- Cytuj ---Jest to Neeshka.
--- Koniec cytatu ---
No w końcu.Zadawaj pytanie.

Dark Prince:

--- Cytuj --- Jest złodziejką, która wychowała się na ulicach Neverwinter i zaskarbiła sobie wielu wrogów, w tym uważającego się za "najlepszego złodzieja świata" - Leldona.Spotykamy ją niedaleko Fortu Lock.
--- Koniec cytatu ---

Jest to Neeshka.

Zagadka:
Onegdaj należał do Zabójców Lotosu, ale opmiętał się i teraz jest samotnym wojownikiem, który pomaga nam w wielu sytuacjach.

Karo - Niestety, ale pomyliłeś się.
Karo - Zadawaj pytanie.

Podpowiedź.
Jest to gra twórców KOTORa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej