Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Co by było gdyby? - Gra
Grison:
--- Cytuj ---Moje pytanko co by było gdyby Ubisoft zbankrutował??
--- Koniec cytatu ---
Zapewne nie ujżałbyś już postaci takich jak Prince czy Sam Fisher syngowanych logiem tejże firmy. Za jakis czas jakas inna forma wykupiłaby prawa autorskie od producenta i wydawała co ciekawsze gry ze swoim znaczkiem.
Co by było gdyby rok szkolny trwał 2 miesiące, a wakacje 10? (sweet dreams)
Altair:
Wtedy, młodzież w wieku 16 lat nie wiedziałaby, gdzie leży Japonia. Oprócz tego, byłoby bardzo wiele wypadków samochodowych (urlopy, itd), no a lekarze też mają prawo do urlopu ;]. Także nie wiem, czy to takie Sweet Dreams... Poza tym, i tak mniej więcej po równo w roku jest dni nauki i dni wolnego.
Co by było, gdyby ludzie nie umierali ze starości?
PS: Teraz wyskoczy Kerth, czy inny Revagus z odpowiedzią "to Gothic powstałby 2 lata wcześniej"...
szczotex:
Najprawdopodobniej nastapiło by przeludnienie i konieczność pozbycia się ludzi którzy są już zbędni. Dobrze, moje pytanko: Co by było gdyby w Polsce był by przeprowadzony atak terrorystyczny??
Revagus:
W Polsce zapanował by chaos Ludzie my wyjeżdżali za granice a w kraju była by wojna aż w końcu NATO pomogło by Polsce i by było wszystko po staremu.
Co by było Gdyby Nie Istniała By Szkoła?
Grison:
--- Cytuj ---Co by było Gdyby Nie Istniała By Szkoła?
--- Koniec cytatu ---
Ludzie uczyli by sie w domu. Przemysł książkowy by upadł lub wogóle nie byłby tym co teraz. A sami ludzie byliby jeszcze głupsi niż są. I to chyba największy defekt tejże myśli o życiu bez szkoły.
Co by było gdyby Roman Giertych urodził się w 1920 r. w Niemczech?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej