Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Co by było gdyby? - Gra

<< < (27/46) > >>

.:KERTH:.:
już dawno byłby armageddon  

pytanie:
co by było gdyby zamiast krajów, były by inne planety?

POZDRO.:KERTH:.

Icer:
To nie było by kłutni o grunt.

A gdyby wszystkie roboty bionicle ożyły

Crisis:
Po pierwsze prosiłbym o dłuższe wypowiedzi...

--- Cytuj ---A gdyby wszystkie roboty bionicle ożyły
--- Koniec cytatu ---

Na pewno świat byłby ciekawszy. Jednak Bionicle jak to w swojej naturze mają walczyłyby z jakimś wrogiem. W końcu tak walczyłyby, że ludzie musieliby je zniszczyć. W końcu wybuchłaby wojna w której ludzkość zostałaby zniszczona, a bionicle panowałyby nad światem.

Co by było gdyby PIS wygrałby przedwczesne wybory?  

Niro:
Czekałoby nas następne kilka lat usłane aferami, dymisjami, kłótniami, doszłoby do całkowitej prawic(zk)owości (ale żem napisał niepoprawnie) naszego kraju, wiele niepotrzebnych zatrzymań itp... Inna wersja to, że Kaczory zostają prędzej czy później wywiezione na taczkach.

Co by było, gdyby Martin Scorsese zostałby księdzem, a nie reżyserem?

Skorzystam z postu Assasyna, żeby przekazać pewną wiadomość, mam nadzieję, że nie będziesz mi miał tego za złe Ass. :p Od tej chwili każdy krótki post w tym temacie będzie kasowany, więc jeśli wasz post nagle zniknie, to wiedzcie, że w takim wypadku świadczy to o tym, że wasza wypowiedź była za krótka. Osoba, której posty w tym temacie będą ciągle kasowane, to poniesie konsekwencje///Crisis

Spoko C, jakby co to niegniewam się też na inne rzeczy :P

.:KERTH:.:
to nie nakręcił by wielu...swoich ciekawych filmów. a tym samym stał by się księdzem, i jak dla mnie to był by armageddon. martin księdzem? o nie...coś tu śmierdzi.

moje (dosyć dziwne) pytanie:
co by było gdyby seksownej pameli anderson, i jej słynnych cycuszków (lizać, lizać sutki hehe) nie było?

(mam nadzieje że post nie jest za krótki, a jeśli jest, to sorki, ale nic inego nie wymyśliłem.

POZDRO.:KERTH:.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej