Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Co by było gdyby? - Gra

<< < (21/46) > >>

Morti:

--- Cytat: laskos ---Toby nie było Ameryki  
Co by było gdyby... Bezi teleportował się do naszego świata?

--- Koniec cytatu ---

myślał by że jest w G i szukał by śniącego żeby mu łeb uciąć

CO by było gdyby bezi był mną?

Dragosani:

--- Cytuj ---CO by było gdyby bezi był mną?

--- Koniec cytatu ---
Uznali by cię za wariata, gdybyś zaczął gadać o smokach  itd. Wsadzili by cię do pokoju bez klamek.

Co by było gdyby okazało się że szalony naukowiec imieniem Tadzio stworzył armie klonów. Każdy z nich nazywa się Karol i jego mundur to krótkie spodenki ratownika na basenie. Poza tym mają swoich Karoli w każdej dziedzinie gospodarki i zamierzają opanować świat? (ale ja mam głupie pomysły)

Kozłow:

--- Cytuj ---Co by było gdyby okazało się że szalony naukowiec imieniem Tadzio stworzył armie klonów. Każdy z nich nazywa się Karol i jego mundur to krótkie spodenki ratownika na basenie. Poza tym mają swoich Karoli w każdej dziedzinie gospodarki i zamierzają opanować świat? (ale ja mam głupie pomysły)
--- Koniec cytatu ---
Naprawdę masz głupie pomysły, Drago ;]
Wtedy Tadzio stałby się niekwestionowanym panem świata i kierowałby na nim wszystkim. Byłby najbogatszym człowiekiem na ziemi. Po jego śmierci klony wszczęłyby walkę. I zniszczyły by świat.

Co by było, gdyby  nie było klamek?

Morti:

--- Cytat: Dragosani ---Uznali by cię za wariata, gdybyś zaczął gadać o smokach  itd. Wsadzili by cię do pokoju bez klamek.

Co by było gdyby okazało się że szalony naukowiec imieniem Tadzio stworzył armie klonów. Każdy z nich nazywa się Karol i jego mundur to krótkie spodenki ratownika na basenie. Poza tym mają swoich Karoli w każdej dziedzinie gospodarki i zamierzają opanować świat? (ale ja mam głupie pomysły)

--- Koniec cytatu ---

mówie że bezi mną a nie ja bezi!

--- Cytuj ---
Co by było, gdyby  nie było klamek?

--- Koniec cytatu ---

to by niebyło czym otwierać i nie było by dzwi tylko zasłony

Co by było gdyby pb nie istniał?

Rajca:
Głupie dzieci nie wypowiadałby się na forumach.

Co by było gdyby towarzysz Lenin był "kobietą" tak męską jak Miriam?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej