oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Nad Valfden zapanowała Veris, roku 2 IV Ery. Rośliny i zwierzęta budzą się do życia po hemisowych mrozach. Jest ciepło i słonecznie.
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Toby nie było Ameryki Co by było gdyby... Bezi teleportował się do naszego świata?
CO by było gdyby bezi był mną?
Co by było gdyby okazało się że szalony naukowiec imieniem Tadzio stworzył armie klonów. Każdy z nich nazywa się Karol i jego mundur to krótkie spodenki ratownika na basenie. Poza tym mają swoich Karoli w każdej dziedzinie gospodarki i zamierzają opanować świat? (ale ja mam głupie pomysły)
Uznali by cię za wariata, gdybyś zaczął gadać o smokach itd. Wsadzili by cię do pokoju bez klamek.Co by było gdyby okazało się że szalony naukowiec imieniem Tadzio stworzył armie klonów. Każdy z nich nazywa się Karol i jego mundur to krótkie spodenki ratownika na basenie. Poza tym mają swoich Karoli w każdej dziedzinie gospodarki i zamierzają opanować świat? (ale ja mam głupie pomysły)
Co by było, gdyby nie było klamek?
Co by było, gdyby Ewa nie zerwała jabłka w raju?
Co by było gdy ludzie by nie umierali
co by było gdyby był sąd ostateczny, i każdy poszedł by do piekła? (lol jakie ja mam głupie pomysły lol.gif lol.gif crazy.gif lol.gif