Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Do jakiego szczepu elfów pasujesz.

(1/7) > >>

Dark Prince:
Wystarczy kilknąć tutaj aby dowiedzieć się do jakiego szczepu elfów się należy. Mi wyszło:
'Czy jesteś pewien, że byłbyś/byłabyś elfem? Według testu to nie'
Cóż, nigdy nie lubiłem elfów, zawsze wolałem krasnoludów i ludzi. Może to dlatego, że nie zabardzo lubie lasy?

Kozłow:
Mi wyszło, ze pasuję do szczepu Noldorów - miłujacych rzemieślnictwo i sztuki elfów. Hmmm... W sumie to elfów nie lubię za bardzo (chyba, że wojowników...). Bardziej zawsze fascynowali mnie krasnoludowie.

Anmarius:
" Według testu pasujesz do szczepu Sindarów - rozkochanych w lesie i przyrodzie elfów. "

Cóż, ja uwielbiam elfy i jest to moja ulubiona rasa. Jeszcze do tego kocham przyrodę i zwierzęta. Nie zdziwiłem się wynikiem tego testu.

Pozdrawiam,
Basketball player

Isentor:
Mnie za to wyszło, że nie jestem elfem. Może czasem wybrałem zbyt nieodpowiednie dla elfa rzeczy i jakoś tak wyszło. Szkoda, że test nie ma alternatywy dla nie-elfa...

Vitnir:
Mi wyszło to samo co Travisowi, czyli: " Według testu pasujesz do szczepu Sindarów - rozkochanych w lesie i przyrodzie elfów. "
No ja lubię Elfy za ich mądrość, zwinność. Jestem bardzo podobny do takiego Elfa który mi wyszedł. Dbam o środowisko, lubię zwierzaki, lasy i takie tam.
Czyżbym był Elfem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej