Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
gdzie zaleść miecz krulewski ?
(1/1)
Kotek Mientusek:
gdzie moge znaleść NIE ZUZYTY miecz krulewski robara I ?? a najlepiej 2 :) i czy takie bobłogosławione ostrze da sie zatruć ??? i jeszcze 1 pytanie skąd wźąć szataby czystej magicznej rudy ??
Daedagor:
Po pierwsze. Twój post jest nie zrozumiały i dbaj o estetyke postów.
Po drugie. Nigdzie nie znajdziesz takiego miecza. A jak chcesz mieć taki miecz lub dwa to będziesz musiał użyć konosle.
Po trzecie. Jak ostrze jest błogosławione to da się je zatruć. A sztabki gdzie się znajdują, tego ja już nie wiem. Myśle, że pomogłem.
Pozdro 4All
DJ Szoszo:
--- Cytat: Kotek Mientusek ---gdzie moge znaleść NIE ZUZYTY miecz krulewski robara I ?? a najlepiej 2 :) i czy takie bobłogosławione ostrze da sie zatruć ??? i jeszcze 1 pytanie skąd wźąć szataby czystej magicznej rudy ??
--- Koniec cytatu ---
Człowieku wiesz wogóle co to jest słownik? Ile ty masz lat? 7? Tak mi sie wydaje patrząc na styl jakim napisałeś swój post. Pierwsze co to popraw błędy ortograficzne.
A ty nie baw się w moderatora i przestań "off topować"/spamować. [Arthas]
I popraw własne błędy zanim zaczniesz poprawiać innych - DODO
Nowik:
W grze jest chyba tylko jedna sztabka czystej magicznej rudy, a jest ona w posiadaniu Kertha wodza klanu ognia trzeba wykonać zadanie z kamieniami przodków a potem w dialogu o nagrode trzeba wybrać
"a może ruda":)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej