Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Gry MMORPG
Isentor:
--- Cytat: Thran ---N/C=No Comment
--- Koniec cytatu ---
To ja akurat wiem...ale dlaczego N/C.
--- Cytat: Thran ---Co do MU to na jakim realmie grasz w MU może dołączę się do brygady
--- Koniec cytatu ---
Obecnie nie gram w MU, nie mam na to czasu ale może kiedyś powrócę. Wtedy na pewno dam ci znać...
DeadFish:
Ja bym proponował Guild Wars. Co prawda trzeba wyłożyć tę stówę, ale myślę że warto.
http://www.gram.pl/gra.asp?id=246
Niestety wiele w nią nie grałem, bo potrzebowałem forsy i musiałem sprzedać, jednak gra jest naprawdę niezła.
PS. Niedługo wychodzi Nightfall, lepiej poczekaj i go kup, bo z tego co wiem jest to także podstawka oraz Factions.
Boba Fett:
--- Cytuj ---- R. O. S. E. Online
...obecnie dostępnych - darmowych MMOcRPG'ów.
--- Koniec cytatu ---
W R.O.S.E grałem, ale przestałem, bo stało się... płatne? Skąd wytrzasnąłeś, że ROSE jest darmowe?
--- Cytuj ---MU na globcu jest płatne
--- Koniec cytatu ---
Od kiedy niby jest płatne, bo ja nic nie wiem.
--- Cytuj ---Ja bym proponował Guild Wars. Co prawda trzeba wyłożyć tę stówę, ale myślę że warto.
--- Koniec cytatu ---
Po chol*rę będzie wydawał kolejną stówę, jak kupił już WoW'a? To jest nielogiczne. -_-
Ja bym Ci polecił ET. Bardzo dobra i wciągająca drugowojenna strzelanka, która jest tylko przez neta. Chociaż swój wiek ma, liczba fanów wciąż rośnie. Bodajże można tę grę nawet już sciągnąć, ale gdzie, to Ci nie powiem ( ).
Jednak jak masz od kogoś załatwić, to polecam.
Ewentualnie możesz jeszcze zagrać w Soldata (www.soldat.pl). Może nie wciąga tak jak ET, ale też można się wyrzyć na ludziach.
NEFARAIN:
w E.T grałem ale przestałem powód:
Przerzuciłem się na Jedi Academy
Co do Thanga to nie grałem w niego.
A Gulid Warsami to ja się brzydze nie chodzi tu o grafę ITP a oto że trzeba dołączać do gildi by expić to mnie zniechęciło
Boba co do MU to miało być płatne od Stycznia 2006.
DeadFish:
No dobra, ma WoWa, ale za niego trzeba płacić abonament, lub grać na chałowy pirackich serwach, w GW wyłożysz stówe i grać ile chcesz.
Jak dla mnie E.T już schodzi z tematu, ale miało być o MMORPG, ale skoro tak, to polecam Ci F.E.A.R Combat - bardzo dobry i darmowy FPS, jeszcze ciepły, wszystko ogólnie bardzo git, grafa, dźwięk, klimat, grywalność.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej