Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Gry MMORPG
NEFARAIN:
No więć jest tak:
Do czasu kiedy nie znajde dobrego servera na WoWie <baa o ile kiedyś taki będzie> chciałbym sobie zagrać w innego MMorpga tyle że jest jedna sprawa.
W innych Mmorpgach jestem tak cholernie zielony że głową pęka.
Innymi słowy.
Szukam dobrego MMorpga sprawdzonego przez was
Isentor:
Ja proponuje ci następujące gry...
- Mu Online
- R. O. S. E. Online
- SilkRoad
- Thang Online
Według mnie są to najlepsze tytuły z obecnie dostępnych - darmowych MMOcRPG'ów. Gdybyś miał jakieś pytania wal śmiało. Screeny znajdziesz na podanych przeze mnie oficjalnych stronach owych gier.
NEFARAIN:
Jedna sprawa a właściwie dwie:
MU na globcu jest płatne a grałem w MU ale niewiem jak się na privy podłączyć
Dwa to podobno Silk ma nie być dostępny dla Polaków niebawem ROFL
R.O.S.E brrr nie przepadam zbytnio za Anime
Co do Thanga to N/C
Isentor:
--- Cytat: Thran ---MU na globcu jest płatne a grałem w MU ale niewiem jak się na privy podłączyć
--- Koniec cytatu ---
Miało takowe być lecz to nie przeszło po prostu wprowadzono konta premium, które mają pewne dodatki i urozmaicenia.
--- Cytat: Thran ---Dwa to podobno Silk ma nie być dostępny dla Polaków niebawem ROFL
--- Koniec cytatu ---
Czyżby za dużo polskiego n00bostwa się tam panoszyło... ...według mnie to B...Z...D...ura. Ploty by zapobiec sytuacji opisanej w pierwszym zdaniu.
--- Cytat: Thran ---Co do Thanga to N/C
--- Koniec cytatu ---
?
NEFARAIN:
--- Cytat: IsentoR ---Miało takowe być lecz to nie przeszło po prostu wprowadzono konta premium, które mają pewne dodatki i urozmaicenia.
Czyżby za dużo polskiego n00bostwa się tam panoszyło... ...według mnie to B...Z...D...ura. Ploty by zapobiec sytuacji opisanej w pierwszym zdaniu.
?
--- Koniec cytatu ---
N/C=No Comment
Co do MU to na jakim realmie grasz w MU może dołączę się do brygady
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej