Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona Nacja

<< < (2/16) > >>

caleb:
asasyni ponieważ noszą 2 miecze ala średniowieczna Japonia :) i fajnie walka nimi wygląda no i Normarczycy  fajne topory maja :)

Markus:
Ja wybrałem asasynów ponieważ lubie te klimaty arabski i te ruiny miasta bogate podoba mi się też to że walczą dwoma brońmi a mumieć na maxa tą umiejętność to już coś i podoba mi się tez Bakaresh, Mora Sul i w tym Ishtar

Asch:
Oczywiście stanowczo za Nordmarem   Szkoda tylko że ich wioski nie są większe bo słysząc o zabójcach orków z klanu ognia myślałem o potężnych ludziach z potężnej wioski.A w ich klanie to możę było z te 7 chat :P

Hagen13:
Moją ulubioną nacją w Gothic 3 są Nordmarczycy.Są twardzi, przeciwstawiają się orkom w praktyce(buntownicy w teorii, bo niby walczą z orkami, ale nordmarczycy wypędzili ich ze swoich wiosek).Ogólnie podobają mi się ich  pancerze, wielkie topory.Fajna jest również cała kraina Nordmar, klimatyczna, dobre tereny łowieckie, pełne niebezpiecznych potworów, które są....trudne do pokonania. To tyle pozdro.

Lester@:
Ja bez zastanowienia oddałem głos na wielkich Nordmarczyków. Ponieważ są wielkimi wojownikami .Mają wielkie i przerażające zbroje, są wyznawcami Innosa, i w ogóle ich naród kojarzy mi się z Wikingami.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej