Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona Nacja

<< < (9/16) > >>

Vassili:
ja lubie orków bo:
1. są honorowi, nie tak jak paladyni którzy schronili się w vengardzie.
2. Dobrze walcza toporami
3. Wygrali wojne z ludźmi
4. tocza wojne z Nordmarczykami
5. Szukaja artefaktów
6. Zabijaja druidów

RetenLee:
To tak.Fajna zabawa jest po stronie orków, ale jak oni się odzywają..."Kolejna paskudna morra, grr...".Gońcy Leśni są do ...Zaatakowałem druida, którego mają "bronić", zabiłem go i dupa.Tak samo na ich oczach wybiłem pół ich obozu i dobijałem, żaden nie krzyknął "morderca!".Koczownicy raczej nie bo nie lubię Adanosa, a Asassyni mogli by być, ale są podli (np.Ali,Mirzo,Mazin).Mają fajną gadkę (Synu [czegoś]).Ulubioną nacją są dla mnie Buntownicy.W ankiecie piszę Myrtanna... o_O.Są silni, przebiegli i mają fajne zbroje oraz kryjówki.

Demites:
Buntownicy, w ankiecie "Myrytanna" ;p . Niby kryją się jak tchórze po kryjówkach, ale co mają robić przy takiej przewadze orków? Orkowie zawiązali pakt z Asasynami, jak dodać to, że orkowie to wyśmienici wojownicy, a Asasyni są naprawdę potężnym ludem, to tworzy się dla Buntowników bardzo zła sytuacja. Kiedy orkowie zajęli im kraj, nie podporządkowali się z powodu strachu. Stawili czoła orkom. Potrafili utworzyć swego rodzaju bardzo dużą, choć dla orków maleńką, społeczność. Ci ludzie zawsze mają nadzieję i nie znają słowa "zwątpienie" . Taka postawa bardzo mi się podoba. Orkowie są niby potężniejsi, ale gdyby tak naprawdę byli na tyle potężniejsi od buntowników, bez trudu odnaleźliby i zniszczyli ich kryjówki. Reddock, Nemora i Okara, czyli potężne lokacje buntowników, są ukryte tak świetnie, że orkowie nie zdołaliby ich odnaleźć bez pomocy Bezimiennego, jeśli gramy ścieżką orków, oczywiście.
I dlatego wybieram Buntowników.

Orkowy Rozpruwacz:
 Ja wybieram Nordmarczyków, ponieważ są świetnymi myśliwymi, kowalami, wojownikami i ,,ÂŁowcami orków'' ,,Wierzę'' w Innosa, wiec są oni moim wyborem. Na następnym miejscu byliby Buntownicy 8) .

Robben:
Zagłosowałem na orków. Na czele orków stoi Xardas, więc dlatego wybrałem orków :), a poza tym wcale nie są tacy źli. Potem lubię Asasynów, Koczowników, Nordmarczyków, Gońców Leśnych, a na końcu Buntowników, którzy najbardziej mnie denerwują :P.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej