Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiona Nacja
Nero:
Mi najbardziej podobają się Nordmarczycy bo:
1.Są mężnym ludem który walczy z Orkami
2.Walczą w imie Innosa
3.Mają świetne zbroje
4.Hyba poprostu Lubie zimowe tereny
I OGULNIE SOM ZAJE#*%I
Ja najbardziej lubię Nordmar i ich mieszkańców. Nordmarczycy to sami Pakerzy i silni wojownicy. Lubię ich także dlatego że wierzą w Innosa i mają dobrych łownych. + - em nordmaru jest także klasztor i bardzo fajne lokacje. Lubię polować na jakiś krawędziach na szablozęby lub z klifu atakować czarami trole i czarne trolle <a> co także daje mi największą satysfakcje z gry. A poza tym bardzo podoba mi się klimat w jakim muszą żyć Nordmarczycy. Krótko muwiąc Uwielbiam NORDMAR !!
Król Rhobal:
A ja lubię koczowników bo nie są tacy "jednolici" jak inni: Wszyscy Orkowie chcą ludzkiej krwi, Asasyni chcą ubłagać Beliara by ich nie zniszczył, Buntownicy chcą spowrotem swych ziem, a Nordmarczycy to barbarzyńcy którzy nie oddadzą swoich krain pokrytych śniegiem. Ale Koczownicy nie są tacy sami... Jedni służą Beliarowi i zabijają wszystko co żywe spotkają (Najchętniej kupców i innych ludzi :p ) ale są też tacy Koczownicy którzy służą Adanosowi i chcą poznać tajemnice magii ludzi którzy niegdyś zamieszkiwali tamtejsze tereny
teken_f:
Asasyni
-maja przytuliaszcze zbroje, ktore sie swietnie komponuja z 2 mieczami
-nauczaja wspanialej sztuki walki
Nordmarczycy
-wspaniale zbroje, ktore sie swietnhie komponuja z pieknie wykonanymi toporami i 2 mieczami tez
Vacuum:
A gdzie Druidzi w tej ankiecie???
Druidzi i Gońcy Leśni mi się chyba najbardziej podobają. Może dlatego, że tak mało ich jest i trudno ich znaleźć, żyją sobie gdzieś w lasach, w dość niedostępnych miejscach i polują na zwierzaki. Sam bym czasem tak chciał!
Sarkasmus:
ja najbardziej z tych nacji lubię asasynów ponieważ wierzą w beliara, chodzą z duelem, mieszkają na pustyni i ponieważ sa płatnymi mordercami.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej