Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Nowy dodatek!
Ziemuś:
Ja sie spodziewam nowych przeciwnikow, terenow, postaci, broni, zbroji, lukow itd. WIerze w to, ze ten dodatek moze sie udac
Sir_William:
ÂŻeby dodatek nie okazał się prawdziwą klapą, twórcy powinni wprowadzić jakieś większe nowości, a niżeli nowy świat, bestie i tym podobne rzeczy. Myślę np. nad nowością jakiegoś sterowania czy zupełnie odmiennej fascynującej rzeczy jaka nie przyjdzie nam na myśl.
Sami wiecie, że Gothic III nie wyszedł specjalnie najlepiej. Było to wielkie rozczarowanie, dlatego dodatek powinien zrzucić na kolana każdego krytyka. Cieszy mnie to, iż twórcy biorą pod uwagę sugestie graczy (niemieckich? ). Mogliśmy takie zdania usłyszeć na filmie załączonym do gry. W ostateczności gracze niemieccy mają nie inne gusta, dlatego zasugerowane zmiany twórcom nie powinny nas tak bardzo boleć. Pozostaje tylko odkładać grosz i czekać...
Mój 666. post!
Ponurak:
--- Cytuj --- ja osobiście bardzo bym chciał aby w dodatku była możliwość powrotu do Khorinis :) Z jednej strony bardzo mi go brakuje w G3 i jakoś tęskno za tamtymi krainami, a po drugie zobaczyć Khorinis na silniku G3 :D
--- Koniec cytatu ---
Przecierz wszyscy wiemy, że Khorinis ZJARALI ORKOWIE. Pewno Hagen i cała reszta kisi się jeszcze w tym co pozostało po zamku. Widok spieprzającego przed orkiem HAGENA. BEZCENNE. Wszyscy mieszkańcy polegli pod toporem orków albo spłoneli żywcem we własnych hatach. Moim zdaniem dodatek powinien być o odnaleźieniu urriziela, znaleźieniu prastarej kuźni w nordmarze w której wykuto go, odnalezienie smoczego amuletu i połączenie dwóch artefatów. Dało by to nam smoczy urriziel. A pancerz to już łatwizna. Wyobraźcie sobie połyskujący na niebiesko pancerz paladyna. Od rudy oczywiście.
P.S. Czyli będzie trzeba wrócić do khorinis i przeprowadzić małe wykopaliska na terenie miasta orków.
Niekulturalny język. Upomnienie słowne. - [Boba Fett]
kolop:
Myślę że dodatek może się udać o ile dodadzą wiele nowych broni oraz zbroi.Ale naprawde fajnie by było gdyby można było odwiedzić Khorinis oraz Górniczą doline, ale niestety tak na pewno nie będzie ale jak nie dodadzą żadnego terenu to będzie kicha nad kich
Ekwador:
Moim zdaniem nowym terenem beda nieznane krainy zza zachodnich gór mozliwe ze to tam jest również ojczyzna orków i dowiemy sie CO spowodowalo ich inwazje. Prawdopodobne tez jest pojawienie sie wysp południowych
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej