Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Dwa pytania

(1/2) > >>

Arti121:
Tak sobie grałem w gothica kiedys i przyszłem do kwater paladynów. Jest tam przycisk w ścianie.
Co on otwiera?Słyszałem szum podnoszonej sciany jak w innych domach w górnym miescie.
Pytanko nr.2-Na placu wisielców(dla niezorientowanych tam jest piwo darmo)jest latarnia,do czego służy?

Elrond Ñoldor:
1. Zważając na twe słowa, wnioskuję że tym przyciskiem przesunąłeś taką jedną komodę, tą w drugim pomieszczeniu z dwoma łóżkami . Na ścianie, kolo niej (komoda), jest przyczepiony zwój zaklęcia zapomnienia.

2. Trudno powiedzieć o która latarnię ci chodzi, jeśli o taką normalną, to trawiłeś na kolejny rekwizyt dla urozmaicenia miasta. Chyba że jest to jakiś większy obiekt, opisz go.

Arti121:
Chodzi mi o latarnie na rogu tych dwóch stołów.

Rakbar Nasard:
Witam

--- Cytuj ---Tak sobie grałem w gothica kiedys i przyszłem do kwater paladynów. Jest tam przycisk w ścianie.
Co on otwiera?Słyszałem szum podnoszonej sciany jak w innych domach w górnym miescie.
--- Koniec cytatu ---

Elrond ma racje.

--- Cytuj ---Pytanko nr.2-Na placu wisielców(dla niezorientowanych tam jest piwo darmo)jest latarnia,do czego służy?
--- Koniec cytatu ---
Do upiększenia terenu. Taka mała rzecz daje fajny wygląd miastu.

Pozdrawiam wszystkich

Jak na przyszłośc masz dopisywac bzdety, które były już wymienione wyżej to po prostu ich nie pisz.  - Triv

Uchiha Sasuke:
wpełni zgadzam się z Elrondem a co do tego zwoju z zapomnieniem mi się pojawił wuj lecena

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej