Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Dwa pytania
Arti121:
Tak sobie grałem w gothica kiedys i przyszłem do kwater paladynów. Jest tam przycisk w ścianie.
Co on otwiera?Słyszałem szum podnoszonej sciany jak w innych domach w górnym miescie.
Pytanko nr.2-Na placu wisielców(dla niezorientowanych tam jest piwo darmo)jest latarnia,do czego służy?
Elrond Ñoldor:
1. Zważając na twe słowa, wnioskuję że tym przyciskiem przesunąłeś taką jedną komodę, tą w drugim pomieszczeniu z dwoma łóżkami . Na ścianie, kolo niej (komoda), jest przyczepiony zwój zaklęcia zapomnienia.
2. Trudno powiedzieć o która latarnię ci chodzi, jeśli o taką normalną, to trawiłeś na kolejny rekwizyt dla urozmaicenia miasta. Chyba że jest to jakiś większy obiekt, opisz go.
Arti121:
Chodzi mi o latarnie na rogu tych dwóch stołów.
Rakbar Nasard:
Witam
--- Cytuj ---Tak sobie grałem w gothica kiedys i przyszłem do kwater paladynów. Jest tam przycisk w ścianie.
Co on otwiera?Słyszałem szum podnoszonej sciany jak w innych domach w górnym miescie.
--- Koniec cytatu ---
Elrond ma racje.
--- Cytuj ---Pytanko nr.2-Na placu wisielców(dla niezorientowanych tam jest piwo darmo)jest latarnia,do czego służy?
--- Koniec cytatu ---
Do upiększenia terenu. Taka mała rzecz daje fajny wygląd miastu.
wpełni zgadzam się z Elrondem a co do tego zwoju z zapomnieniem mi się pojawił wuj lecena
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej