Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Patch 1.2 i 1.3
szczotex:
Witam
chicałbym w tym temacie dowiedziec sie czegos więcej o patchu 1.2 który był podany w newsie, poniewaz nieznam niemieckiego chciałbym się zapytac kogos kto ma jakieś pojacie o tym patchu. Z góry dziękuje.
Maksous:
Wiem tylko że patche te nie działają z polską wersją gothic ponieważ były robione przez Niemieckich fanów gry. Poza tym słyszałem że ów patche mają być spolszczone......
LinkLess:
Ja tam pobrałem oba patche i... JEST SUPER!!! Najbardziej zauważalną zmianę wprowadza patch 1.3. Wreszcie nauczyłem się umiejętności, którą chciałem mieć od początku. ULEPSZENIE PANCERZA. Nauczył mnie jej Kalan z Klanu Ognia (Być może Ingvar też tego uczy) a Frithjof z Klanu Ognia został 12 paladynem, co do innych rzeczy to nie wiem bo nie sprawdzałem. Zainstalujcie go i sprawdźcie sami, i podzielcie się swoimi opiniami. Dla mnie patch 10/10!!! (Dodam, że posiadam polską EK)
PLShayloPL:
Wiesz tobie patch działą na EK o tak każdy muwił że niedziałą z Polską wersją !!!Ale to tylko może normal a z EK nie niema co ale u ciebie wszytsko w porzo działa ?
Isentor:
--- Cytat: mt17 ---Wiesz tobie patch działą na EK o tak każdy muwił że niedziałą z Polską wersją !!!Ale to tylko może normal a z EK nie niema co ale u ciebie wszytsko w porzo działa ?
--- Koniec cytatu ---
Patch działa z każdą wersją gry nie zależnie od tego czy jest edycja EK czy premierową czy popremierową etc. To nie ma różnicy. Pewnie nawet nie wrzuciłeś polskiej łatki by mieć widoczne napisy a dziwisz się, że nic ci nie działa.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej